Yanal'ın aklı Beşiktaş maçında

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, '5-6 farklı kazanabilirdik. Ama olmadı' dedi.

Yanal'ın aklı Beşiktaş maçında
Yanal'ın aklı Beşiktaş maçında
GİRİŞ 29.08.2008 23:43 GÜNCELLEME 29.08.2008 23:43
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Yanal,  ''Oyununun 3'te 2'lik bölümünde üstündük. Ama kalan bölümde rakip iyiydi. Bu bölümü iyi analiz etmemiz gerekiyor. Zorlu bir maçta, Ankara'da farklı bir zeminde kazanarak dönüyoruz'' dedi.

Yattara'nın durumunun yarın yapılacak tetkiklerden sonra belli olacağını ifade eden Yanal, hakemlerle ilgili bir soru üzerine, ''Biz daha önce kendimizi incelemeyi tercih ediyoruz. Sezon sonuna kadar böyle yapacağız. Onları rahat bırakmak lazım'' diye konuştu.

Kulüp başkanı Sadri Şener de 2 haftada 6 puan kazandıklarını dile getirerek, ''Bu memnun edici bir durum. Bu maçı 5-6 farklı skorlu da kazabilirdik ama olmadı. 15 gün sonra Beşiktaş maçı var. Umarım onu da kazanırız'' ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 16
  • Selçuk Varlıbaş 16 yıl önce Şikayet Et
    .... daha 2. haftadan korku salmaya başladık ya..bu kadar tedirgin olmayın.. fazla atmayağız ben sölerim gökhan ünal a...3 ten fazla atma diye..
    Cevapla
  • Selçuk Varlıbaş 16 yıl önce Şikayet Et
    . sizde 8 dakikalara dikkat edin...her an rekoru kırıp bu sayıyı 6 ile 7 ye indirebiliriz... 8 dk. 3 gol anlayana...
    Cevapla
  • ugur seker 16 yıl önce Şikayet Et
    ts. sivasspor olarak ts nin yanındayız başarılar trabzonspor
    Cevapla
  • Semih Kuzan 16 yıl önce Şikayet Et
    . geçen hafta ankaraspor 10 kişi kalmasaydı 1 puana razı olurdunuz bu maçı izlemedim ama sanmıorumki bu maçtada öyle ahım şahım bi futbol oynadığınız... bizi korkutabilcek tek futbolcu yattara oda sakatlanmış heralde buda demek oluoki trabzonun hiç şansı yok... ama söliimm hani böle tesadüfen yada hakem hatalarıyla(!) 2-0 falan öne geçerseniz sevinmeyin... anladınız siz onu... sevgilerle şimdiden geçmiş olsun =)
    Cevapla
  • barış tanrıverdi 16 yıl önce Şikayet Et
    trabzon maçı alır. trabzon çok iyi takım kurdu.beşiktaşın trabzonda puan alması sürpriz olur..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle