Galatasaray - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Alanyaspor, bu akşam Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında lider Galatasaray’ı konuk ediyor. Alanyaspor ile Galatasaray, Süper Lig'de 15 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılı ekip 9 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, turuncu-yeşilliler ise 3 kez galibiyet aldı. Peki Alanyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi saatte ve hangi kanalda?

Galatasaray - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Galatasaray - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 15.04.2024 18:31 GÜNCELLEME 15.04.2024 18:31

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Alanya Oba Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele akşam saatinde başlayacak. Maçı hakem Cihan Aydın yönetecek. Onun yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Hakan Yemişken yapacak. Dördüncü hakem ise Çağdaş Altay olacak. İşte maçın tarihi ve saati...

Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

ALANYASPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray - Alanya maçı Alanya Oba Stadyumu’nda 15 Nisan 2024 Pazartesi günü oynanacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Mücadele beIN Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

RAKİPLER 15 KEZ KARŞI KARŞIYA GELDİ!

Alanyaspor ile Galatasaray, Süper Lig’de 15 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda Galatasaray 9 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, turuncu-yeşilliler ise 3 kez galibiyet aldı. Üç karşılaşma da berabere sona erdi. Galatasaray'ın 35 golüne, Alanyaspor 17 golle cevap verdi.

GALATASARAY’IN MUHTEMEL 11’İ

Fernando Muslera, Eyüp Aydın, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Mateus Tete, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Jankat Yılmaz, Barış Alper Yılmaz, Tanguy Ndombele, Serge Aurier, Carlos Vinicius.

ALANYASPOR MUHTEMEL 11

Ertuğrul, Hadergjonaj, Furkan, Aliti, Balkovec, Richard, Fer, Efecan ,Oğuz, Yusuf, Koka

VAR HAKEM KADROSU

VAR: Fabio Melo

AVAR: Buğra Taşkınsoy

AVAR: Alper Ulusoy

AVAR: Mehmet Emin Tuğral

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.