Bakan Bak gençlerle iftarda biraraya geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Üsküdar Belediyesi Gençlerle İftar Buluşması'na katıldı. İftarda Bakan Bak ile Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen, gençlere yemek servisinde bulundu.

Bakan Bak gençlerle iftarda biraraya geldi
Bakan Bak gençlerle iftarda biraraya geldi
GİRİŞ 20.03.2024 22:41 GÜNCELLEME 20.03.2024 22:41

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Üsküdar Belediyesi Gençlerle İftar Buluşması'na katıldı.

Buluşmada Bakan Bak'ın yanı sıra Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen de yer aldı. İftarda Bakan Bak ile Türkmen, gençlere yemek servisinde bulundu.

Yemek servisinden sonra gençlere seslenen Bakan Bak, "Sizlere güveniyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bakanlık olarak her zaman hizmetinizdeyiz. Hilmi Başkana da çok teşekkür ediyorum. Açtığı kütüphanelerle ve kafelerle gençlerle iç içe oluyor. Çok güzel işler yapıyor. Sizlere sınavda ve hayatta başarılar diliyorum. Hayallerinizin peşinden koşun. Sizin yaşınızdayken restoranlarda çalışırdım. Çalışmanın sonu yok. Hedeflerimiz ve güçlü Türkiye için çalışmak zorundayız. Sayın Cumhurbaşkanımız gençlere çok değer veriyor. Spora ve gençlik yatırımlarına ciddi yatırımlar yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.