İBB başkan adayı Murat Kurum'dan İstanbulspor'a ziyaret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbulspor Kulübü’nü ziyaret etti.

GİRİŞ 26.02.2024 19:16 GÜNCELLEME 26.02.2024 19:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbulspor Kulübü’nü ziyaret etti.

İstanbulspor gibi birçok kulübün gelir gider dengelerinde zorluklar yaşadığını vurgulayan Kurum, “Kulüplerimizin ayakta kalması için destek vereceğiz” dedi.

“Gelir gider dengesinin sağlanması için kulüplere destek verilecek”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, profesyonel ve amatör kulüplerin gelir gider dengesinin sağlanması için de elini taşın altına koyacağını belirtti.

Kurum basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Yine çok önemli gerek amatör spor kulüplerimizin gerekse profesyonel spor kulüplerimizin bu anlamda gelir gider dengesine baktığımızda maalesef ayakta durmaları adına bu mücadeleyi verebilmeleri adına kulüp yöneticilerine de büyük sorumluluklar düşüyor. Tabii bu da bir yere kadar. Burada biz İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak bunları söylerken de kulüplerimizin maddi ve manevi anlamda her zaman yanlarında olacağız. Özellikle tesislerinin, maçlarını oynadıkları sahalarının bakımlarını Büyükşehir Belediyesi olarak biz yapacağız. Çok önemli bir yükü kulüplerimizden alacağız.” ifadelerine yer verdi.

“Kulüplerimizi koruyacağız”

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu için “20-25 yıldır tanıyoruz, tavrını biliyoruz” diyen Kurum, “Ben kıymetli başkanıma yönetimine bize göstermiş olduğu ilgi alaka için misafirperverlik için çok teşekkür ediyorum. Biz kendisini yaklaşık 20-25 yıldır tanıyoruz, duruşunu tavrını İstanbulspor için yaptıklarını biliyoruz. Bir vakıf İstanbulspor Kulübü. Rahmetli başkanımızın buraya tüm mal varlığını adadığı ve bu kapsamda vakıf kültürüyle çalışan bir kulübümüz. Kendi kaynaklarını da bu vakıfta tamamen spor için gençlerin yetişebilmesi için harcayan bir kulübümüz.” dedi.

Kurum, Türk sporu için, Türkiye’nin gençleri için çalışan kulüplerin korunması gerektiğini ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “İşte böylesi güzide kulüplerimizi koruyacağız. Koruyacağız ki Türk sporu çok daha yukarılara çıksın, Türk sporu başarıdan başarıya koşsun. Hem Avrupa şampiyonlarında hem dünya şampiyonlarında ay yıldızlı bayrağımız göklere çekilsin ve bu başarıları hep birlikte sağlayalım diyoruz. Ben başkanıma ve yönetimine tekrar teşekkür ediyor hepinizi saygıyla hürmetle selamlıyorum.” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

İstanbulspor Başkanı Sarıalioğlu Murat Kurum’a başarı diledi

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Kulübümüzü ziyaret ettiğinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Sayın Bakanımıza çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyoruz. İstanbulspor olarak Sayın Bakanımızı burada karşıladığımız için çok memnunuz. Kendisine başarılar diliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Murat Kurum’a ismi yazılı forma hediye edildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’u ziyaretinde İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, Meclis Üyesi Adayları ve beraberindeki heyet karşıladı.

İstanbulspor Kulübü Yönetimi tarafından isminin yazılı olduğu forma hediye edildi.
Sarı siyahlı kulübün yöneticileri tarafından takdim edilen hediyeyi alan Kurum, İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve camiaya teşekkür etti.
Kurum’a Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Büyükçekmece AK Parti İlçe Başkanı Murat Çelik, MHP İlçe Başkanı Nasri Hacı eşlik etti.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • ümit 2 ay önce Şikayet Et
    Seçim sozlerı
    Cevapla
  • Emre 2 ay önce Şikayet Et
    Valla spor kulüplerine felan destek vermeyin işi bilmez baskanlar göreve gelip kulübün içini bosaltiyorlar
    Cevapla