Rafael Nadal'a sakatlık engeli! Avustralya Açık'tan çekildi!

37 yaşındaki İspanyol raket Rafael Nadal, yaşadığı sakatlık nedeniyle Avustralya Açık'ta mücadele edemeyeceğini duyurdu.

Rafael Nadal'a sakatlık engeli! Avustralya Açık'tan çekildi!
Rafael Nadal'a sakatlık engeli! Avustralya Açık'tan çekildi!
GİRİŞ 07.01.2024 13:44 GÜNCELLEME 07.01.2024 13:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İspanyol tenisçi Rafael Nadal, sakatlığı nedeniyle sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'tan çekildiğini açıkladı.

Kariyerinde 22 grand slam şampiyonluğu bulunan Nadal, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

Melbourne'de yapılan kontrollerde kasımda mikro yırtık tespit edildi. Daha önce problem yaşadığım yerde değil ve bu iyi haber. Şu anda 5 setlik maçlarda maksimum seviyede mücadele etmeye hazır değilim. Bu geri dönüş için yıl boyunca çok çalıştım ve her zaman belirttiğim gibi hedefim 3 ay içinde en iyi seviyeme ulaşmak. Muhteşem Melbourne seyircisi önünde oynayamamak benim için üzücü. Burada, Avustralya'da oynamayı gerçekten çok istiyordum. Desteğiniz için hepinize teşekkürler, yakında görüşürüz.

Uluslararası Brisbane'e veda etmişti

Sakatlığının ardından yaklaşık bir yıl sonra kortlara dönen 37 yaşındaki Nadal, Avustralya'da katıldığı Uluslararası Brisbane Turnuvası'nın çeyrek finalinde elenmişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Bekir 3 ay önce Şikayet Et
    Avustralya açık ta da muhtemelen çeyrek finalde elenirdi..artık dönemi sona erdi. Carlos Alcaraz Yanık Sinner gibi yeni yıldızların karşısında dayanamaz
    Cevapla