Sadettin Saran, 25. spor salonunu Şırnak’ta açtı

İş adamı ve Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi Saadetin Saran, 25. Atatürk Spor Salonu'nu Şırnak’ta açtı.

Sadettin Saran, 25. spor salonunu Şırnak’ta açtı
Sadettin Saran, 25. spor salonunu Şırnak’ta açtı
GİRİŞ 22.11.2023 17:55 GÜNCELLEME 22.11.2023 17:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Saran Group, Türkiye’nin çeşitli illerinde kullanıma sunduğu spor salonlarına bir yenisini daha ekledi.

Atatürk Spor Salonu adını taşıyan 25. spor salonu Şırnak’ta açıldı. Açılış törenine Şırnak Valisi Cevdet Atay, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi Saadetin Saran, eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ve İstanbul’dan gelen iş insanları heyeti katıldı.

“Ben Galatasaraylıyım”

Açılış töreninde konuşan Şırnak Valisi Cevdet Atay, Galatasaraylı olduğunu, Galatasaray olmazsa Fenerbahçe’nin, Fenerbahçe olmazsa Galatasaray’ın anlamı olamayacağını belirterek, "25. spor salonunu ilimize yaptılar. Artık güzel şeylerle ilimiz anılıyor. Sporla anılmasını istiyoruz, gençlerimizin spora yönelmesini istiyoruz. Daha fazla sporla iştigal etmelerini istiyoruz. Bu anlamda da bizde elimizden gelen tüm gayreti, desteği göstereceğiz. Saadettin Bey'in emeği burada çok fazla. Kendisine bol kazançlar diliyoruz ki, bu spor salonlarını da arttırarak devam edersiniz" dedi.

Törende konuşan Saadettin Saran, "Burada devletimizin, gençlerimizin, ülkemizin kurucusu olan Atatürk’ün de ismini taşıyan bir spor tesisinin kazandırmanın gururunu taşıyoruz. Bu bizim 23 yılda 25. spor salonumuz. Hep söylüyorum; ölmezsek, batmazsak daha nice nice spor salonlarını yapacağız inşallah. Gençler bahane üretmeyin, pes etmeyin, hep iyimser olun, çok çalışın" ifadelerinde bulundu.

Konuşmaların ardından yapılan gösteri maçı ile tören sona erdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Halk 5 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'yi kimse sevmiyor ama bu işleri yapanlarda genelde Fenerbahçeli kimse kusura bakmasın gerçek bu.
    Cevapla
  • Misafir 123 5 ay önce Şikayet Et
    Spor salonunun da disaridan ve iceriden fotograflarini koysaydiniz. Daha mutlu olurdum gorseydim. Hayırlı olsun ulkemize.
    Cevapla