Nihat Kahveci'nin köpeğini parçaladılar!

Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, sosyal medya üzerinden sokak köpeklerinin köpeğini öldürdüğünü açıklayarak önlem alınmasını istedi.

Nihat Kahveci'nin köpeğini parçaladılar!
Nihat Kahveci'nin köpeğini parçaladılar!
GİRİŞ 21.10.2023 04:03 GÜNCELLEME 21.10.2023 04:03
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, sosyal medya hesabından köpeğinin öldüğünü duyururken Sarıyer Belediyesi'ni de etiketleyerek önlem alınmasını istedi.

''Önlem alınmalı''

Nihat Kahveci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Bu akşam evimin kapısının önünde köpeğimi bir türlü çözüm bulamadığınız sokak köpekleri paramparça etti öldürdü.. Yeter artık ,yüzlercesi dolaşıyor sokaklarda. Bir şey yapma zamanı geldi artık'' yorumlarında bulundu.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • KURTULUS 6 ay önce Şikayet Et
    sarıyer belediyesi. çalışmıyor.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    evde köpek besleyenlerden bıktık artık bütün sokaklar köpek pisliği idrarı dolu kokudan geçilmiyor evlerinize girilmiyor yeter artık
    Cevapla
  • A. O. Z 6 ay önce Şikayet Et
    Evet bu konuda diğer dertlerimiz gibi çözğmlenmesi gereken başka bir konu
    Cevapla
  • Ersoy 6 ay önce Şikayet Et
    Hakko zahmet edip Nihat Kahvecinin x profilini incelersen onlarca twetini görebilirsin İsrailin katil olduğuyla ilgili. Köpeğinin ölmesi de tabiki canını acıtır
    Cevapla
  • Ayazagalı 6 ay önce Şikayet Et
    Köpeğe verilen değer insana verilmiyor. Nihat bu işi sen çözersin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle