Dünya şampiyonu Mete Gazoz'a İstanbul'da çiçekli karşılama!

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda erkekler klasik yayda altın madalya kazanan Mete Gazoz, İstanbul'a geldi.

GİRİŞ 07.08.2023 17:04 GÜNCELLEME 07.08.2023 17:22
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda erkekler klasik yayda altın madalya kazanan Mete Gazoz, İstanbul'a geldi.

Dünya şampiyonluğunu kazanan ilk Türk okçu olan Mete, İstanbul Havalimanı'nda Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ve İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA personeli tarafından çiçeklerle karşılandı. Olimpiyat ve dünya şampiyonu milli sporcu için çalışanlar, "Tebrikler. Gurur duyuyoruz." yazılı pankart açtı.

SIRADAKİ HEDEFİ 2024 PARİS OLİMPİYATI

Mete Gazoz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum. Ancak daha önemlisi 2 gün önce takım halinde dünya ikincisi olduk. 2024 Paris'e takım halinde gideceğiz. Çok güzel bir hafta geçirdik. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Bundan sonraki hedefimiz 2024'te Paris'te hem takımlarda hem de ferdi olarak şampiyon olmak." diye konuştu.

Mete, 15-20 Ağustos'ta Fransa'da düzenlenecek Dünya Kupası 4. ayak müsabakaları için İstanbul Havalimanı'nda aktarma yaparak başkent Paris'e gitti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • angaralı 8 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe sadece futbol kulübü değildir.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Masallah
    Cevapla
  • Muhammed 8 ay önce Şikayet Et
    Allah başarılarını daim etsin.
    Cevapla
  • M. Ali 8 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun kardeşime..
    Cevapla
  • Gurbetten 8 ay önce Şikayet Et
    Dünya sampiyonu oldun... reklamin Türkiye icin olsun sevinc gösterin bir Türk gibi olsun... 5000 yillik okcu bir milletiz hareketlerin ona göre olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle