Osman Aşkın Bak'tan Avrupa şampiyonu güreşçilere tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 17 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda tarihinde ilk kez şampiyon olan Kadın Güreş Milli Takımı için tebrik mesajı paylaştı.

Osman Aşkın Bak'tan Avrupa şampiyonu güreşçilere tebrik
Osman Aşkın Bak'tan Avrupa şampiyonu güreşçilere tebrik
GİRİŞ 17.06.2023 00:00 GÜNCELLEME 17.06.2023 00:00

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 17 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda tarihinde ilk kez şampiyon olan Kadın Güreş Milli Takımı'nı tebrik etti.

Bakan Bak, Arnavutluk'un başkenti Tiran'da düzenlenen 17 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 1 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak tarihi bir başarıya imza atan Kadın Güreş Milli Takımı için yayınladığı tebrik mesajında, şu ifadeler yer aldı

"Arnavutluk'un başkenti Tiran'da düzenlenen U17 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda, tarihinde ilk defa Avrupa Şampiyonu olan Kadın Güreş Milli Takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Genç güreşçilerimiz, 1 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazanıp toplamda 106 puanla şampiyonayı birinci sırada tamamlayarak bizleri gururlandırmıştır. Bu başarının, gelecek yıllarda kazanılacak nice şampiyonlukların habercisi olduğuna inanıyorum. Genç kızlarımızın bu başarısında emeği geçen federasyonumuza, antrenörlerimize ve ailelerine şükranlarımı sunuyorum."

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.