Emine Erdoğan'ın Dilmen'e söylediği sözler çarpıtıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile spor yorumcusu Rıdvan Dilmen arasındaki diyalog ortaya çıktı.

GİRİŞ 29.05.2023 14:06 GÜNCELLEME 29.05.2023 17:01
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Türkiye 28 Mayıs'ta cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tur oylaması için sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu, 60 milyonu aşkın seçmenin oyunu almak için yarıştı. Yüzde 52.16 ile Kemal Kılıçdaroğlu'nu geride bırakan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi bir zafere imza attı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferini tebrik eden isimler arasında, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ve Mesut Özil de yer aldı.



Rıdvan Dilmen ve Mesut Özil, Erdoğan ile fotoğraf çektirdi

Seçim zaferinin ardından Ankara'ya iniş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı havalimanında tebrik etmeye gelen Rıdvan Dilmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektirmek istedi. Ancak o sırada Emine Erdoğan, Dilmen'i uyardı ve önce Mesut Özil kadraja girdi. Emine Erdoğan'ın Dilmen'e, "Sizi yalnız alalım" dediği duyuldu. Sonrasında Rıdvan Dilmen de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik ederek fotoğraf çektiren isimler arasında yer aldı.



Emine Erdoğan'ın sözleri çarpıtıldı

Fakat Emine Erdoğan'ın Dilmen'e söylediği, "Sizi yalnız alalım" şeklindeki sözleri sosyal medyada çarpıtıldı. Emine Erdoğan'ın Dilmen'e, "Sen çekil oradan, siz yanlış yaptınız." dediği iddia edilerek Dilmen ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında bir husumet olduğu havası oluşturulmaya çalışıldı.



Rıdvan Dilmen: "Emine hanım böyle bir üslupta konuşmaz"

Sosyal medya ve muhalif basındaki spekülasyonların ardından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Emine hanımın hiç kimseye bu üslupta konuşmayacağını belirterek, Emine Erdoğan'ın "Önce Mesut Özil ile yalnız çekilin, sonra birlikte çekilirsiniz" dediğini ifade etti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 67
  • Ordulu 9 ay önce Şikayet Et
    Alçaklıkta sınır tanımamak,çamur atmak,karalamak bunların yaptığı en iyi şey. Allah bunları islah etsin,
    Cevapla
  • Erkan 9 ay önce Şikayet Et
    Bu soylenen ve yazilanları çarpıtmada moda oldu
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Onların en iyi yaptıgı birinciligi yalan, biz alıştık artık halk da takmıyor onları kilo metreleri doldu kimse inanmıyor artık boş işler herkes tanıyor bence artık hainlik peşinde koşanları , boş işler
    Cevapla
  • Ertan 9 ay önce Şikayet Et
    Yalan haber ceza olmalı.En azından aynı yerde aynı uzunlukta özür dilemeli
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    işleri güçleri bunlar. oysa fotoğrafa geniş açıdan bakıldığında bir tarafta hdp chp bu ülkeyi bölmeye yeltendiler. adını unut bu günleri unutma ey vatandaş.!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle