Erdoğan kazanınca Hakan Şükür çıldırdı! Hakaret etti...

FETÖ'cü hain Hakan Şükür, seçim sonuçlarının ardından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy veren seçmenlere hakaret etti.

GİRİŞ 29.05.2023 11:52 GÜNCELLEME 29.05.2023 12:03
Bu Habere 710 Yorum Yapılmış

Türkiye, bir kez daha sandık başına giderek kaderini belirledi. Sandıktan çıkan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir kez daha Cumhurbaşkanı seçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimi kazanmasıyla birlikte muhalefetin yanı sıra terör örgütleri de hayal kırıklığına uğradı. Bu örgütlerin başında ise 15 Temmuz kanlı darbe girişimine imza atan FETÖ geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere koyun dedi

Seçim sonuçlarını beğenmeyen FETÖ'cü hain Hakan Şükür, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferi sonrası çirkin bir paylaşıma imza attı. Şükür, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy veren seçmenlere 'koyun' göndermesi yaptı. Şükür, paylaşımında, "Biz elimizden geleni yaptık ama siz bilirsiniz..!!" ifadelerine yer verdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 710
  • yaşar 10 ay önce Şikayet Et
    Her gün sakinleştirici içtiginden eminim vatansız yaşamak nasıl bir duygu hayal edin
    Cevapla
  • cengaver 10 ay önce Şikayet Et
    Elinizden gelen hile,yalan,desise ne varsa yaptınız ama kimse yemedi....
    Cevapla
  • Ankara 10 ay önce Şikayet Et
    Sefil bilo. O video tam da senin gibi fetöşcülerin aptallığını gösteriyor. Deliğin içine düşen sizin kazık attığınız, dolandırdiginiz, ihanet ettiğiniz masum insanlardı ve bu Devlet elini magdur olana uzattı ama senin gibi soytarı aptallar son sürat kaçıp abd'nin deliğine kendi isteğinizle girdiniz. Yürüyen cesetler sizi..
    Cevapla
  • Ahmet Nair 10 ay önce Şikayet Et
    Biz de elimizden geleni yaptık, Siz orada anavatanınızda biz de burada anavatanımızda. Herkes mutlu. Seninkiler ülkemizi ele geçiremeyecekleri için kuduruyorsunuz tabii. Beter olun.
    Cevapla
  • CEMAL 10 ay önce Şikayet Et
    Koyun, Allah'ın yarattığı en değerli bir nimettir. Sahibine her şeyini verir. Ekmek yediği kapıyı besler. Hain olmaktansa koyun olmayı tercih ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle