Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu: Göztepe Stadı'nı biz yaptık

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'de gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Kasapoğlu, Göztepe Stadı'nı hükümet olarak kendilerinin yaptığını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu: Göztepe Stadı'nı biz yaptık
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu: Göztepe Stadı'nı biz yaptık
GİRİŞ 09.05.2023 19:30 GÜNCELLEME 09.05.2023 22:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig'de, Süper Lig'e yükselmek için play-off mücadelesi veren Göztepe'nin iç saha maçlarını oynadığı Gürsel Aksel Stadı'nın kendisi için anlamını dile getiren Kasapoğlu şöyle konuştu:

"Ülkemize çok stat kazandırdık. Kazandırdığımız en önemli stadyumlardan birisi. Hükümet olarak bu stadı biz yaptık. Bu stadın dünyanın 10 stadı arasında yarışmaya katılması çok anlamlı. Modern bir yapı önemli bir lokasyon... Farklı donanımları ile çok özel statlardan biri"  dedi.

Diğer yandan AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Kasapoğlu, İzmir Ekonomi Üniversitesi'ndeki "Türkiye'nin Gençlik Politikaları" konulu söyleşide gençlerle bir araya geldi.

Üniversitenin Siyaset Platformu Kulübünün düzenlediği söyleşiden önce Balçova'daki bir restaurantta gençlerle birlikte mutfağa giren Bakan Kasapoğlu, pizza yaptı. Hazırladığı pizzayı İzmir Ekonomi Üniversitesi'ne getiren Bakan Kasapoğlu, gençlere pizza ikram etti.

Kasapoğlu'na AK Parti İstanbul milletvekili adayı milli yüzücü Umut Arman Sonay ile İzmir milletvekili adayı Nisa Alptekin de eşlik etti.

Söyleşide gençlerin sorularını da cevaplayan Kasapoğlu, sabah erken saatlerde başlayan programının yoğun geçtiğini söyledi.

Yoğun programın heyecan verici de olduğunu vurgulayan Bakan Kasapoğlu, "İzmir'de, ilçelerde, mahallelerde, her yerde gençlerle buluşuyoruz, tüm halkla dertleşiyoruz, konuşuyoruz. Bizim kampanyamız birebir iletişim üzerine kurulu, birebir iletişim, birebir temas ve tabii gençler bu noktada işin en önünde yer alıyor." dedi.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Enişte 11 ay önce Şikayet Et
    Utanmadan jimnastik sporunda siyaset yapıyor İzmir’de ağzının payını vermiş. Bu kadarına da pessss. Kalkmış bu adamım haberini yapıyorsunuz, tabii sizin için normal tencere kapak misali
    Cevapla
  • ismail. 11 ay önce Şikayet Et
    Evet stadı salonu siz yaptığınız halde yuhalananda siz oldunuz değil mi sayın bakan. Bırakın onları kordndaki kokuda boğulsunlar.
    Cevapla
  • Mmhmt 11 ay önce Şikayet Et
    Fanatik taraftarının çoğunluğu ateist ve din düşmanı olan bir takıma bırak stad yapmayı ben olsam günahımı bile vermem.
    Cevapla