Bu defa vatanı savunacak! Kim Min-Jae askere gidiyor

Fenerbahçe'den ayrılarak Napoli'ye transfer olan Güney Koreli savunma oyuncusu Kim Min-Jae, bu yaz askere gidecek.

Bu defa vatanı savunacak! Kim Min-Jae askere gidiyor
Bu defa vatanı savunacak! Kim Min-Jae askere gidiyor
GİRİŞ 29.04.2023 14:04 GÜNCELLEME 29.04.2023 14:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İtalyan devi Napoli'de forma giyen Kim Min-Jae, İtalyan basınında yer alan habere göre Haziran-Temmuz ayları arasındaki dönemde ülkesinde 3 haftalık zorunlu askerlik yapacak.

3 HAFTA YAPACAK

Kim'in, 2018'de Asya Oyunları'nı kazanan kadroda yer aldığı için tam askerlik hizmetinden muaf tutulduğu ve sadece 3 haftalık temel eğitimi alacağı hatırlatıldı. 26 yaşındaki başarılı futbolcunun, Napoli ile sözleşmesinde İtalya dışındaki takımlar için 1-15 Temmuz tarihleri arasında 50 milyon euroluk serbest kalma maddesi yer aldığı öne sürüldü.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Napoli forması ile bu sezon toplamda 40 resmi maça çıkan Kim, söz konusu mücadelelerde 2 kez gol atarken 2 kez de asist kaydetti.

Öte yandan İngiliz devi Tottenham forması giyen yıldız isim Heung Min Son da, 2020 yılında 3 haftalık askerlik görevini yerine getirmişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • hasköylü 11 ay önce Şikayet Et
    Kessinlikle fener bunu satmasaydı şampiyondu
    Cevapla
  • Burak-van 11 ay önce Şikayet Et
    Vallahi bu adamı satmasaydi FB sampiyondu leblebi gibi goller yeyiyoruz
    Cevapla
  • orhan 11 ay önce Şikayet Et
    Bu kalsaydi kesin sampiyonduk. Yok efendim 17 milyonmus kacmazmis ee sampiyonluk kacti bir surude para kaybetti ali koc bey.
    Cevapla