Bakan Kasapoğlu'ndan 'Karşıyaka Stadı' açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Karşıyaka Stadı'nın yapımında engellerle karşılaştıklarını belirterek "Maalesef belediyeler dahil olmak üzere engellerle karşılaştık yoksa stadın yapımı bitmişti şimdiye kadar" dedi.

GİRİŞ 25.04.2023 23:21 GÜNCELLEME 26.04.2023 10:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 40'tan fazla stat yaptıklarını, İzmir'de de Gürsel Aksel Stadı ve Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nı sporseverlerin hizmetine sunduklarını aktardı.

Bakan Kasapoğlu, İzmir'deki Karşıyaka Stadı'nın henüz tamamlanmadığını hatırlatarak şunları dile getirdi:

"Maalesef belediyeler dahil olmak üzere engellerle karşılaştık yoksa stadın yapımı bitmişti şimdiye kadar. İzmir'de 3 stadın temeli aynı anda atıldı. Belediyelerin engellemesi, farklı kurumların engellemesi... Biz talep neyse bugüne kadar gereken adımlarımızı attık. Son süreçte yine Büyükşehir Belediyesiyle bir protokol imzaladık, devrettik. 'Hadi biz yapacağız' dediler ama 3 yıldır onun adımını da atmadılar "diye konuştu.

Bakan Kasapoğlu, Karşıyaka Stadı'nı gerekirse kendilerinin yapabileceğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Birilerinin bu noktada artık engel olmaktan ve bu süreçleri birer istismar aracı görmekten vazgeçmesi lazım. Bakın biz eser üretiyoruz. O yüzden yapmaktan, inşa etmekten hiçbir zaman kaçmayız. Bilakis birileri bir adım atıyorsa biz on adım atarız. Yeter ki gölge etmesinler, yaparız. Hepsinden önce başlayan bir süreci durduranlar, bunun müsebbipleri, bunu engelleyenleri açığa çıkarmanız lazım" dedi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Typ lilere kadro ne oldu sayın bakanım
    Cevapla
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    İzmir canakkale aydın eskisehir Muğla Tekirdağ Antalya ne yapsanız ne etseniz de hizmet yapmayan chpye oy verir.
    Cevapla
  • Anadolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Antalya bazen değişiyor nadir de olsa hakkını yemeyelim ama diğer yerler maalesef öyle bütün kıyı kesim özellikle ne yazıkki
    Cevapla
  • Boztepe 52 1 yıl önce Şikayet Et
    Memleket. Stad. Dolu. Futbol. Nerde. Memleket. Üniversite dolu. Hani. Okumuş. Nerde. Fabrika. Yapin daha iyi
    Cevapla