Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda İlhan Demir'e yeni görev

İlhan Demir, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nde Okul Sporları Daire Başkanı olarak atandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda İlhan Demir'e yeni görev
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda İlhan Demir'e yeni görev
GİRİŞ 13.04.2023 12:25 GÜNCELLEME 13.04.2023 12:25

Gençlik ve Spor Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri İlhan Demir, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde Okul Sporları Daire Başkanı olarak atandı. Demir ayrıca Özel Sporcular Spor Federasyonu yönetim kurulu üyeliği görevini de yürütüyor.



İLHAN DEMİR KİMDİR?

İlhan Demir, aslen Kars Kağızmanlı olup Ankara doğumludur.

Hacettepe Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü mezunu olan İlhan Demir, medya alanındaki başarılı çalışmaları sonrasında 2007 yılında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Basın biriminde göreve başlamıştır.

2012 yılında Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü, 2018 yılından itibaren de Gençlik ve Spor Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğine atanarak bu görevi beş yıl yürütmüştür.

Okul Sporları Daire Başkanı olarak atandı

Özel Sporcular Spor Federasyonu yönetim kurulu üyesi de olan İlhan Demir, 2023 yılı Mart ayında Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde Okul Sporları Daire Başkanı olarak atanmıştır.

Evli ve bir çocuk babasıdır.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.