Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başakşehir taraftarına çağrı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi - Kayaşehir Metro açılış törenine katıldı. Burada vatandaşlarla konuşan Erdoğan, Başakşehir taraftarlarına çağrıda bulundu.

GİRİŞ 09.04.2023 14:30 GÜNCELLEME 09.04.2023 14:49
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi - Kayaşehir Metro açılış töreni sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Süper Lig'de matematiksel olarak şampiyonluk şansı devam eden Medipol Başakşehir'in tribünlerinin boş olmasına tepki gösterdi.

Emre Belözoğlu yönetiminde son olarak kupada lig lideri Galatasaray'ı 3-2'lik skorla geçip adını yarı finale yazdıran Başakşehir'le ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan takımın taraftarlarına dikkat çeken bir çağrı geldi.

"BAŞAKŞEHİR MAÇLARINA GİTMENİZ LAZIM"

Vatandaşlarla bir araya gelen Erdoğan, Medipol Başakşehir'in tribünlerinin boş olmasına tepki göstererek "Başakşehir maçlarına gitmeniz lazım, tribünleri doldurmanız lazım" ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sanane başakşehir taraftarından ya
    Cevapla
  • Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Stadı doldursak ne olacak reis .biz camilerden başka yer doldurmaya sevdalı değiliz. Ama stada gideceklerede güzel motivasyon.
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    E tabii dõner sermayeye,katma değere ihtiyaç var,haydi tribúnlere...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    gs yi geçmedi orta oyunlu geçirttiler
    Cevapla
  • Alp 1 yıl önce Şikayet Et
    Varsın boş olsun reis tribünler biz icraatlarımıza bakalim milletin boşa geçirecek zamanı olmamali boş olan elinde fidan ağaç diksin maç muç boş işler bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle