Bakan Kasapoğlu, federasyon yöneticileri ve depremzedelerle iftar yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor federasyonlarının yöneticileri ve depremzedelerle iftar programında buluştu.

Bakan Kasapoğlu, federasyon yöneticileri ve depremzedelerle iftar yaptı
Bakan Kasapoğlu, federasyon yöneticileri ve depremzedelerle iftar yaptı
GİRİŞ 04.04.2023 21:17 GÜNCELLEME 04.04.2023 21:17

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara Gölbaşı Erkek Öğrenci Yurdu'nda spor federasyonlarının yöneticileri ve depremzedelerle iftar programında buluştu.

İftar öncesi açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, sporun iyileştiren ve rehabilite eden gücünün toplumlar ve ülkeler için çok değerli olduğuna dikkat çekerek, "Özellikle ülke olarak artık bir spor ülkesiyiz ve birkaç branşta değil, pek çok branşta iddiası olan bir ülkeyiz. Her geçen gün yeni ufuklara yelken açan bir ülkeyiz. Tabi özellikle deprem süreci sonrası çalışmalarda nasıl bakanlığımız diğer kuruluşlar ve bakanlıklar gibi tüm imkanlarıyla sahadaysa, 60'a yakın federasyonumuz da tüm imkanlarıyla sahadadır. Sporun rehabilite eden, iyileştiren ve yaraları saran fonksiyonunu yine tüm federasyon yönetimleriyle sahada ortaya koyma adına pek çok projemiz var. Tenisten tekvandoya, tekvandodan voleybola, okçuluğa, güreşe ve yüzmeye kadar pek çok alanda çalışmalar var. Bugün hem depremzede kardeşlerimizi bu çalışmaların öncüsü arkadaşlarıyla bir araya getiriyoruz hem de elbette bu güzel buluşmanın meyvesi olacak yeni çalışmaları da değerlendiriyor olacağız" ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.