Belözoğlu ve Ali Güneş yemin etti

Milli Futbolcular Emre Belözoğlu ve Ali Güneş yemin etti. 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığında düzenlenen törende, 11. Dönem Yurtdışı Döviz Bedelli askerler yemin etti.

Belözoğlu ve Ali Güneş yemin etti
Belözoğlu ve Ali Güneş yemin etti
GİRİŞ 11.07.2008 13:50 GÜNCELLEME 11.07.2008 13:50
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Burdur Valisi İbrahim Özçimen, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ömer Tolgay, Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, eski bakanlardan Güneş Taner, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökay Yıldız, davetliler ve ailelerin izlediği törende, 58. Piyade Eğitim Alay Komutanı Piyade Kurmay Albay Mehmet Hayta bir konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından, aralarında Emre Belözoğlu ve Ali Güneş'in de bulunduğu erler yemin etti.

Alaya ilk katılan er Serkan Atam'a katılım belgesi ve hediyeler verilmesi, Serbülent Ilık'ın yaş kütüğüne plaket çakmasıyla tören sona erdi.

Belözoğlu ve Ali Güneş yemin etti
GALERİYE GİT
YORUMLAR 12
  • Murat Kara 15 yıl önce Şikayet Et
    ..... Bizim okul bunlardan daha düzenli yürüyor törenlerde diyorum editör ne var bunda illa sövmek mi gerekiyo bu 3. mesajım ayıp oluo ama
    Cevapla
  • mehmet koç 15 yıl önce Şikayet Et
    Devam. Cem Sabancıya gösterilen hassaiyetin ordaki gariban er içinde gösterilmesine duygulanmıştık açıkçası. Kaldkıi cem sabancı ölmüş erin sadece yüzü yanmıştı. Bedellileri gelince çoğu istanbulda yaşayıp askeliği 21 gün yapmak için gelen zengin milletvekili yada iş adamı bürokrat çocuklarıydı.
    Cevapla
  • mehmet koç 15 yıl önce Şikayet Et
    Cem Sabancı. Bahse konu Alayda 2003 aralık-2005 mart yılları arasında 15 ay olarak Karargah S1 olarak askerliğimi yaptım dönemimizde Sakıp Sabancının yeğeni Cem Sabancıda 21 gün askelrik yaparken vefat etmiştir. Baya zor anlar geçirmiştim uyumadan gece boyu tutanak yazmak gibi o an ölenin sabancı olduğu için o kadar üzerinde durulduğunu sanmıştımki 1 ay sonra tertibimizin yüzüne akü patladı yaralandı aynı tutanakları yine uykusuz yine yazdık.
    Cevapla
  • nezir yağmurcu 15 yıl önce Şikayet Et
    eğitim şart. siz benim ne anlatmak istdiğimi anlamdınız galiba,adamlar 1 ay değil sadece 28 gün yapacaklar . tabi bu arkadaşlar vatanını çok seviyor. onun için bedelli askerlik yapacaklar.
    Cevapla
  • burhan öksüz 15 yıl önce Şikayet Et
    paşa paşa. aslanım 1 ayda olsa askerliği her türk gencinin yaptığı gibi sende yapcan hiç kusura bakma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle