Kazakistan Türkü sporcu Arnur Kabdoldaev, kazandığı müsabakanın ardından Türkçe konuştu: "Türkiye geçmiş olsun, sizin acınız bizim de acımızdır. Bugünleri de atlatacaksın."

Serbest Dövüş Sporları Dövüşçüsü Kazakistan Türkü Arnur Kabdoldaev, Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketi sonrasında geçmiş olsun dileklerini iletti. Kabdoldaev’in son katıldığı dövüş maçı sonrasında Kazakistan ve Türk bayrakları açıldı. Dövüşçü, Türkiye Türkçesiyle seslendi.

"EN KISA ZAMANDA BUGÜNLERİ ATLATACAKSIN TÜRKİYE"

Kazakistanlı dövüşçü Kabdoldaev, Türkiye Türkçesiyle yaptığı konuşmada, "Türkiye, geçmiş olsun. Sizin acınız bizim de acımız. En kısa zamanda bugünleri atlatacaksın" dedi. Arnur Kabdoldaev, kazandığı zaferi de babasına hediye etti.

Duygulandıran görüntüler, sosyal medyada binlerce kez izlendi.

Yorumlar 54 Yorum Var
  • Mikail okurğlu 21.03.2023 08:59
    Ne güzel ümmetimizin birlikdeligine ALLAH'IM güç kuvvetimizi artırsın inşaallah amin.
  • ETEM SEVİK 01.03.2023 11:29
    Duygulandıran deprem mesajı için çok teşekkür ederiz. Kazakistan Türkü sporcu Arnur Kabdoldaev, maçı kazanıp, Türkiye bayrağını dalgalandırdırmış ve Türkiye Türkçesi ile konuşmuş; "Türkiye geçmiş olsun, sizin acınız bizim de acımızdır. Bugünleri de atlatacaksın." Arnur Kabdoldaev, çok teşekkürler sana.
  • Ala 22.02.2023 16:27
    Bunları getirin chpkklilar gönderin bizde rahat edelim memlekette huzura kavuşsun.
  • Mehmet KARA 22.02.2023 15:56
    Türklerin birliği İslâm birliğinin önünü açacak inşaallah, Kazakistan Türk'ü kardeşime teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun, bütün Kazak Türklerine de selam olsun
  • aksaray 22.02.2023 15:10
    türkün türten başka dostu yoktur. teşekkürler kardeşim.
Daha fazla yorum görüntüle