Busenaz Sürmeneli'den afetzedelere anlamlı destek!

Olimpiyat ve dünya şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanırken giydiği milli formayı, depremzedelere maddi destek sağlayabilmek için açık artırmaya çıkardı.

Busenaz Sürmeneli'den afetzedelere anlamlı destek!
Busenaz Sürmeneli'den afetzedelere anlamlı destek!
GİRİŞ 16.02.2023 16:44 GÜNCELLEME 16.02.2023 16:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olimpiyat ve dünya şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli'den depremden etkilenen vatandaşlarımız için anlamlı bir destekte bulundu.

Milli sporcu 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanırken giydiği milli formayı, depremzedelere maddi destek sağlayabilmek için açık artırmaya çıkardı.

Busenaz Sürmeneli'nin sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Olimpiyat şampiyonu olurken giydiğim formamı Socrates Dergi aracılığı ile açık artırmaya sunuyorum. Bu depremin yaraları hemen kapanmayacak, uzun vadede etki edecek, destekler çok önemli. Özellikle eğitim ve çocuklar... Haydi güzel ülkem..." ifadeleri kullanıldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun.
    Cevapla