Depremde göçük altında kalan Hataysporlu futbolcu enkazdan yaralı olarak çıkarıldı!

Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremde göçük altında kalan Hatayspor’un futbolcusu Christian Atsu, enkazdan yaralı olarak çıkarıldı.

Depremde göçük altında kalan Hataysporlu futbolcu enkazdan yaralı olarak çıkarıldı!
Depremde göçük altında kalan Hataysporlu futbolcu enkazdan yaralı olarak çıkarıldı!
GİRİŞ 07.02.2023 09:35 GÜNCELLEME 07.02.2023 12:34
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Radyospor'a konuşan Hatayspor yöneticisi Mustafa Özat, Christian Atsu'nun enkaz altından çıkarıldığını açıkladı. Ancak sportif direktör Taner Savut'un hala enkaz altında olduğunu paylaştı.

Mustafa Özat, "Christian Atsu yaralı olarak çıkarıldı. Sportif direktörümüz Taner Savut, maalesef hala enkaz altında. Hatay çok etkilendi. En tehlikeli saatlerin sonuna doğru geliyoruz." ifadelerini kullandı.

"Ayağı yaralı ancak şu anda detaylı bilgi bilmiyorum"

"Cristian Atsu şu anda hastanede tedavisi devam ediyor. Ayağı yaralı ancak şu anda detaylı bilgi bilmiyorum. Hayatta olduğu için çok mutluyuz. Taner Savut hocamız için de dua ediyoruz."

"Futbolcularımız ve Volkan hocamız bugün Adana'ya gidecek"

"Futbolcularımız ve Volkan hocamız bugün Adana'ya gidecek. Adana Türk Eğitim Derneği'nde 60 kişilik yer ayrıldı. Volkan hocamız sağ olsun var olsun birçok şeyi organize etti. Yürekli adam, 40 yıllık Hataylı gibi davrandı."

"Ali Koç Bey, Kulüpler Birliği birçok konuda yardımcı oldular. Gün birlik olma günü."
 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Abd 1 yıl önce Şikayet Et
    Gecmis olsun, her can kiymetlidir. Allah yardim bekleyenlere sabir versin, insaAllah sag salim kurtulurlar, yaralilara acil sifalar, hayatini kaybedenlerin yakinlarina bassagligi dilerim. Hollanda'da elimizden geleni yapiyoruz. Turk yardim dernekleri araciligiyla, nakit destegi olsun, mahalledeki sicak tutan giysileri toplama girisimlerden tutun, iscisi oldugum uluslararasi hizli tuketim urunleri sirketi bunyesinde de bir kampanya baslatiliyor.
    Cevapla
  • Osmanlıcıkürt 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun çok
    Cevapla
  • İDADAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Tövbe estağfurullah, tamam can candır ama onlarca çocuk enkaz altında...
    Cevapla
  • amca 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi için uğraşılıyor. Bu ünlü diye haber değeri var sadece öncelik verildiğinden değil.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun atsu
    Cevapla