Komada olan Schumacher'den 9 yıl sonra haber var!

Türkiye'de kayıp düşmesinin ardından başını vuran ve komaya giren Kenan Işık'tan 1 yıl önce kayak yaptığı sırada kafasını vuran ve komaya giren ünlü F1 pilotu Michael Schumacher'den 9 yıl sonra haber geldi.

Komada olan Schumacher'den 9 yıl sonra haber var!
Komada olan Schumacher'den 9 yıl sonra haber var!
GİRİŞ 27.12.2022 07:21 GÜNCELLEME 27.12.2022 07:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yakın arkadaşları tarafından yapılan bilgilendirmeye göre Schumacher gözle teması kurabiliyor ancak konuşamıyor.

Ünlü sunucu Kenan Işık'ın 2014 yılında saunada düşüp başını çarpmasından tam 1 yıl önce 2013 yılında aynı olay ünlü F1 pilotu Michael Schumacher'in de başına geldi. Kayak yaptığı sırada kafasını çarpan Schumacher, tam 9 yıldan bu yana komada. Hastaneden çıkmasının ardından evine götürülen ve tedavisi evinde devam eden Schumacher'den tam 9 yıl sonra haber geldi.

GÖZ TEMASI KURABİLİYOR ANCAK DURUMU AYNI

Ünlü yarışçının göz teması kurabildiği ancak konuşamadığı ve hareket edemediği öne sürüldü. Arkadaşları tarafından Schumacher hakkında yapılan son bilgilendirme bu yönde.

MENAJERİ AİLESİNDEN ŞİKAYETÇİ

Schumacher'in eski menajeri Willi Weber, La Gazetta dello Sport'a yaptığı açıklamada Schumacher'in ailesinin tüm bilgileri sakladığını ve kendilerine ünlü ismin son durumu hakkında bilgi vermediğini söyledi.

Weber Schumacher'in hala çok sayıda seveni olduğunu ve ailesinin sık sık bilgilendirme yapması gerektiğini belirtti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahim cok kötü birsey
    Cevapla
  • ??? 1 yıl önce Şikayet Et
    Kenan ışık ne alaka bu haberde
    Cevapla
  • Yarabiii 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayatın iki yüzü var bir gerçek diyeri oyun şumuaer oyun olan kısmi bitti gerçek hayat a geçtin sen
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    zor bir durum
    Cevapla