Dünya Kupası'ndaki sürpriz sonuç sonrası İstanbul'da sokaklara döküldüler

Fas Milli Takımı, Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda İspanya'yı penaltılarda 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Dünya Kupası'ndaki sürpriz zafer, Esenyurt'taki Faslıları sokaklara döktü.

Dünya Kupası'ndaki sürpriz sonuç sonrası İstanbul'da sokaklara döküldüler
Dünya Kupası'ndaki sürpriz sonuç sonrası İstanbul'da sokaklara döküldüler
GİRİŞ 07.12.2022 03:09 GÜNCELLEME 07.12.2022 03:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fas Milli Takımı'nın Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda İspanya'yı penaltılarda 3-0 yenerek çeyrek finale yükselmesi Faslı taraftarları sevince boğdu.

SOKAĞA DÖKÜLDÜLER

Esenyurt'taki Faslılar da bu sevinci yaşamak için sokağa döküldü. Esenyurt'un sokaklarında kalabalık gruplar halinde toplanan Faslılar, marşlar söyledi, sloganlar attı ve yürüdü. Faslıların sevinci, vatandaşların cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.

FAS TARİHİNDE İLK

Fas, tarihinde ilk kez Dünya Kupası'nda çeyrek finale yükseldi. Bu zaferin İspanya gibi dev bir takıma karşı olması Faslılar için coşkuyu ikiye katladı.

PENALTILARDA ELEDİLER

Fas, İspanya'yı normal ve uzatma süresi 0-0 biten maçın ardından penaltılarda mağlup etti. Fas kalecisi Yassine Bounou, İspanya karşısında 2 penaltı kurtardı. Penaltıları 3-0 kazanan Fas, tarihinde ilk Dünya Kupası çeyrek finaline çıkardı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 5
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sayede ülkenin Faslı’lar tarafından da istila edildiğini gördük.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Süper
    Cevapla
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fasa dunya kupasi yakisir insallah alirlar turkiye oynasaydi inanin faslilar destek verirler avrupada oynayan turktakimlarina faslilar kendi takimi gibi destekliyorlar faslilar turkiye dostu cok buyuk sempati duyuyorlar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    ülkeye vütursuzca mültecileri doldururlarsa...
    Cevapla