Pascal Nouma, yeni Kerem'i İmam Hatip'te buldu! 'Menajerin ben olacağım'

Beşiktaş'ta oynadığı dönem taraflı tarafsız çoğu insanın gönlünde taht kuran Pascal Nouma, yeni Kerem'i imam hatip lisesinde buldu.

GİRİŞ 25.11.2022 17:36 GÜNCELLEME 25.11.2022 17:47
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

2000-2001 ve 2002-2003 sezonlarında iki kez Beşiktaş'ın formasını giyen Pascal Nouma, emekliye ayrılmasına karşın Türkiye'yi unutamadı.

Ülkemizdeki televizyon programlarına katılan ve belediyelerin düzenlediği etkinliklerde yer alan Nouma, adeta Fransa ile Türkiye arasında mekik dokuyor.

Son olarak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Mahalle Ligi' organizasyonuna katılan ünlü isim, turnuva esnasında çok konuşulacak bir olaya imza attı.

Program esnasında söz alan Yasin Aras isimli 11 yaşındaki bir adayın futbolcu olmak istediğini ancak ailesinin izin vermediğini söylemesi üzerine Nouma, soluğu baba evinde aldı.

Yetenekli çocuğun babası Mustafa Aras'la iletişime geçen Fransız, imam hatipte okuyan Mustafa'nın futbol oynaması konusunda iknacı oldu.

Dursunbey Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu'nda 6'ncı sınıfa giden Yasin'i baba ocağında Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İrfan Sarıgül de evinde ziyaret etti.

'BEN DE SOKAKLARDAN GELDİM'

Baba Mustafa Aras'ın eğitim gerekçesini ileri sürmesi üzerine söze giren Pascal Nouma, aileyi ferahlatabilmek için şöyle konuştu:

"Ben kendim de sokaklardan geldim buralara kadar. İnsan uyurken futbolu düşünüyor kalkınca futbolu düşünüyor. Okul tabi ki önemli, ben de okula gittim. Senin oğlan 19 yaşına gelince profesyonel bir futbolcu olur."

Devamında çocuğa dönerek 'Profesyonel olmak ister misin?' diyen Nouma'ya 11 yaşındaki Yasin 'Çok isterim' cevabını verdi. Kamerun asıllı Fransız da 'İlk profesyonel maçında menajerin ben olacağım' vaadinde bulundu.

Arkadaşları arasında 'Kerem' olarak tanımlanan Yasin, Beşiktaş efsanesinin araya girmesiyle futbola tutunmuş oldu.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 18
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana pascal bizim futbolcular boyle genclerimizi motive etseler inanin ulkemizden cok genc nesil futbolcular cikar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    nasip neyse odur
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Banada Almanyada transfer teklifi yapmislar babam izin vermemis, bende bunu yillar sonra annemden duydugumda cok üzülmüstüm. Benim haberim bile yoktu. Belki su an bam baska hayat yasayacaktim,
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Receeepppp :)
    Cevapla
  • Alp 1 yıl önce Şikayet Et
    Belkide baban hayatını kurtardı kimbilir
    Cevapla
  • Geçin masalı 1 yıl önce Şikayet Et
    1... Bu adam taraflı tarafsıx herkesin gönlünde taht kurmadı. 2. Kendisinde sevilecek hiç bir özel taraf bulamıyorum. 3. Bu yabancı merakınız ve yalakalığınızdan utanıyorum. 4. Çok seviyorsanız evinizde besleyin. 5. Ronaldo gibi bir adamın yanında bu döküntünün lafı bile edilemez...
    Cevapla
  • Yavuz Özmen Almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar haklısın. Yabancıya fazla hak, fazla para, fazla değer veya değerinden fazla değer veriliyor. Böyle manşet yapmaya gerek yok. İyi biri, sevimli biri olabilir ama abartmaya gerek yok. Nokta.
    Cevapla
  • Emrullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Peki seni kim tanır ,bilir . Edebiyat lülesi
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin masalını geçtik umrumda değilsin
    Cevapla
  • Çanakkaleli 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğun futbolla dünya ve ahiretini mahvetmeyin! Allah korusun. Çocukken beni de futbolcu yapacaklardı. Hocam ve babam istemedi. Allah hocamdan ve babamdan razı olsun. Babamın mekanı cennet olsun. Şimdi din görevlisiyim.
    Cevapla
  • Merdivenköylü 1 yıl önce Şikayet Et
    Halka Tevhid'i ve Şirk'i anlattığınız müddetçe ALLAH ayağınıza taş değidirmesin. Toplumun çoğunluğu ateist,satanist, lgbtli ve deist oldu. Bunun vebali biz avamdan çok maaşlı görevlilerinin üzerinedir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle