Yıllarca rekabet ettiler! Ronaldo ve Messi Paris'te buluşacak

LaLiga'da ve UEFA Şampiyonlar Ligi arenasında senelerce rekabet eden Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi Paris'te buluşabilir.

Yıllarca rekabet ettiler! Ronaldo ve Messi Paris'te buluşacak
Yıllarca rekabet ettiler! Ronaldo ve Messi Paris'te buluşacak
GİRİŞ 18.11.2022 12:56 GÜNCELLEME 18.11.2022 12:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Avrupa futbolunun yakın tarihine isimlerini altın harflerle yazdıran Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi, şimdiye dek rekabetleriyle öne çıkmıştı.

Yaygın olarak Barcelona formasıyla hatırlanan Lionel Messi, Kral'ın takımı Real Madrid'in sancağını tutan Cristiano Ronaldo'nun karşısındaydı.

Fakat bu ikili Şampiyonlar Ligi arenasında farklı armalar için de mücadele içerisindeydi. Nitekim Ronaldo'nun Manchester United ve Juventus yıllarında da benzer buluşmalar olmuştu.

Son olarak Gazeteci Piers Morgan'a ses getirecek açıklamalarda bulunan Cristiano Ronaldo, ezeli rakibi Lionel Messi hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

Messi'yi arkadaşı olarak gördüğünü söyleyen Ronaldo: 'Onun için ne diyebilirim ki? Futbol için her şeyi yapmaya çalışan bir adam. Saygı duyduğum bir kişi' dedi.

PARİS'TE BULUŞMA İHTİMALİ

Gazeteci Piers Morgan, TalkTV'de parçalar halinde yayınlanan röportajda Ronaldo'ya Lionel Messi'yle yemeğe çıkıp çıkmayacağı sorusunu da yöneltti.

Ronaldo bu soruya: 'Paris'te mi? Neden olmasın. Çok hoşuma gitti bu fikir. Ben bir insanım. İyi bir kalbim olduğunu düşünüyorum. Messi'yle yemek yemeyi tabii ki isterim' cevabını verdi.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • Denizci 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence çok iyi olur...
    Cevapla