Ronaldo'dan mobbing itirafı! Hocasına sandalye fırlattı, futbolu bırakma noktasına geldi

5 Şampiyonlar Ligi ve 5 Ballon d'Or zaferi bulunan Cristiano Ronaldo, hayatının dönüm noktalarını ve küçük yaşta maruz kaldığı psikolojik baskıyı ilk kez anlattı.

Ronaldo'dan mobbing itirafı! Hocasına sandalye fırlattı, futbolu bırakma noktasına geldi
Ronaldo'dan mobbing itirafı! Hocasına sandalye fırlattı, futbolu bırakma noktasına geldi
GİRİŞ 09.11.2022 20:01 GÜNCELLEME 09.11.2022 20:01

  
Haber 7 - Spor Servisi

Futbolun Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, ilerleyen yaşına karşın (37) kariyerini ikon haline geldiği Manchester United'da sürdürüyor.

Ağır Premier Lig temposuna kafa tutan Ronaldo, son dönemde hocası Erik Ten Hag'la yaşadığı gerilimlerle anılıyor.

Müslüman dövüşçüye yenilmişti! McGregor, Liverpool'u almak için kolları sıvadıMüslüman dövüşçüye yenilmişti! McGregor, Liverpool'u almak için kolları sıvadı

Bu yıl pek fazla forma şansı bulamayan süper star, kendisi ve ezeli rakibi Lionel Messi'nin adına çıkarılan bir kitaptaki hikayeyle gündeme geldi.

'Messi vs Ronaldo: One Rivalry, Two GOATS and The Era That Remade the World's Game' başlıklı kitap, içeriği ile spor medyasının manşetlerini süsledi.

Özellikle Cristiano Ronaldo bölümünde işlenen anılar, çoğu futbol tutkununa 'Yok artık' dedirtti.

ŞİVESİNDEN VURDULAR

Portekiz'in Madeira adasında dünyaya gelen Cristiano Ronaldo, anakaradakilerden daha farklı bir lehçe ile konuşuyordu. Bu sebeple baskı gördüğünü daha önce de anlatmıştı.

Fakat kitapta, Ronaldo'nun hocasından gördüğü psikolojik baskı nedeniyle kontrolünü kaybettiği ve sandalye fırlattığı yazıyor.

2003 yılında Manchester United'a transfer olan Portekizli yıldız, bu hamle öncesinde dahi futbolu bırakmayı düşünüyordu. Zayıf yapısı, lehçesi ve etrafındaki insanların baskısı nedeniyle eski günlerini 'hatırlamak istemediğim yıllar' şeklinde yorumluyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz