Balotelli yine rahat durmadı! Olay hareket

Futbol kariyerini İsviçre'nin Sion kulübünde sürdüren Mario Balotelli, bu kez Basel taraftarına yönelik yaptığı hareketle gündeme geldi.

Balotelli yine rahat durmadı! Olay hareket
Balotelli yine rahat durmadı! Olay hareket
GİRİŞ 07.11.2022 20:23 GÜNCELLEME 07.11.2022 20:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor'da geçirdiği tek sezonla yeniden Avrupa kulüplerinin radarına girmeyi başaran Mario Balotelli, futbol kariyerini İsviçre'de sürdürüyor.

Sezon başında büyük umutlarla Avrupa'nın yolunu tutan Gana asıllı İtalyan forvet, 2.62 milyon Euro bedelle Sion'a transfer olmuştu.

Burada 10 maça çıkan deneyimli forvet, şimdiye dek 4 gol atarken 1 kez asist yaptı. Her ne kadar skora olan katkısını sürdürse de olur olmadık yerlerdeki hareketleriyle gündeme gelmeye devam ediyor.

Balotelli'nin Sergen Yalçın'a yaptığı hareket de çok konuşulmuştu

Son olarak Basel Sion maçında sahne alan Balotelli, karşılaşmanın bir anında sinirine hakim olamayarak konuk takım tribünlerine el hareketi yaptı.

O anlar sosyal medyada günün en çok konuşulanları arasına girerken İsviçre Futbol Federasyonu, Balotelli'ye yönelik soruşturma başlatıldığını duyurdu. Sion da Balotelli'nin kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Futbolcunun minimum 5 maç ceza alması bekleniyor. Ancak daha büyük yaptırımlarla da karşılaşabilir. 

'BURADA YOLSUZLUĞUN HÜKÜM SÜRDÜĞÜ BİR SALTANAT KURULMUŞ'

Öte yandan Balotelli de olanlara sessiz kalmayıp bir açıklama metni yayınladı. Açıklamasında Federasyonu topa tutan forvet şu ifadeleri kullandı:

"İsviçre Futbol Federasyonu! Nasıl bir mafya olduğunuzu bilmiyorum ama bana inanın ben ve benim gibi futbolcular böylesine adaletsiz, manipüle edilen ve yolsuzlukla dolu bir ligde oynamaktan utanıyor.

Burada yolsuzluğun hüküm sürdüğü bir saltanat kurulmuş. Bu ligin utanç verici halini tüm dünya görmeli. Futbol ciddi bir iştir, hakemler de dahil herkes işini ciddi bir şekilde yapmak zorunda.

Sahada maruz kaldığım fauller, rakip oyuncuların ve rakip taraftarların hakaretleri sırasında bir şeyler yapılmayacaksa bu işi sürdürmemin bir anlamı yok.

Ben bir hata yaptıysam cezasını çekerim. Peki, federasyon hata yapınca? Hakemler hata yapınca? Onlar da cezalarını çekmeli."

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 3
  • İklimDeğişikliği 1 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye liginden ayrılman hataydı Balotelli şimdi sürün koçum !!!
    Cevapla
  • Chpkk 1 yıl önce Şikayet Et
    haklı değil mi
    Cevapla
  • Devrim 1 yıl önce Şikayet Et
    Haklı
    Cevapla