Trabzonspor Basel maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, Play-Off turunda İsviçre'den Basel ile eşleşti. Peki Trabzonspor Basel maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Trabzonspor Basel maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Trabzonspor Basel maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 07.11.2022 16:58 GÜNCELLEME 07.11.2022 16:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nu 3'üncü sırada tamamlayan Trabzonspor, serüvenini Konferans Ligi'nde sürdürüyor. Bordo-Mavililer, Play-Off turunda İsviçre'den Basel ile eşleşti. UEFA'nın merkezinde çekilen kura sonucunda karşılaşmaların tarihleri de kamuoyuna duyuruldu. Peki Trabzonspor Basel maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

TRABZONSPOR BASEL MAÇI NE ZAMAN?

On binlerce futbol tutkununun merakla beklediği Trabzonspor Basel maçı, 16 Şubat 2023 Perşembe günü oynanacak. Bordo-Mavililer ilk maçta rakibini Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde ağırlayacak.

HANGİ KANALDA?

Trabzonspor ile Basel arasındaki UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı, EXXEN uygulamasında ekrana gelecek. Akıllı TV, telefon; tablet ve bilgisayar aracılığıyla erişilebilen bu uygulama hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki haberimizi okuyabilirsiniz.

RÖVANŞ MAÇININ TARİHLERİ

İkili eleme usulüne göre planlanan Trabzonspor - Basel eşleşmesinin rövanşı, 23 Şubat Perşembe günü düzenlenecek. Basel, Bordo-Mavilileri St. Jacob Park'ta konuk edecek.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • Baselli 1 yıl önce Şikayet Et
    Basel banko turu geçer.
    Cevapla