Maradona neden Servet Çetin'e 'kazma' dedi?

Ölümünün üzerinden 2 yıl geçmesine karşın Maradona hala dünya futbolunun unutulmamış bir efsanesi. Ülkesi Arjantin'i Dünya Kupası zaferine götürmüş bir isim. Peki Maradona neden Servet Çetin'e 'Kazma' dedi?

Maradona neden Servet Çetin'e 'kazma' dedi?
Maradona neden Servet Çetin'e 'kazma' dedi?
GİRİŞ 07.11.2022 16:30 GÜNCELLEME 07.11.2022 16:31
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Napoli ve Arjantin Milli Takımı formalarıyla efsaneleşmiş Diego Armando Maradona, 25 Kasım 2020'de 60 yaşındayken hayatını kaybetti.

Ölümünün ardından başta Arjantin olmak üzere İtalya'da, özellikle Napoli kentinde Maradona'nın hatıratı yaşatılmaya çalışıldı.

Süper Lig efsanesi Akhisarspor'da yemek ve maaş isyanı! 'Utanarak yazıyoruz'Süper Lig efsanesi Akhisarspor'da yemek ve maaş isyanı! 'Utanarak yazıyoruz'

Türkiye'de de hatırı sayılır bir kitlesi vardı. 1993'te İstanbul'da oynanan Galatasaray-Sevilla maçında da sahne almış, buradaki hayranlarıyla buluşmuştu.

Fakat Maradona'nın Servet Çetin'i 'kazma' olmakla itham ettiği günler de dün gibi çoğu futbol tutkununun aklında. Peki Maradona neden Servet'e 'Kazma' dedi? 

'YAĞMURLU BİR ATMOSFER VARDI'

Şimdilerde Sivasspor'da Rıza Çalımbay'ın yardımcılığını yapan Servet Çetin, Sportbox adlı YouTube kanalına verdiği demeçte Maradona ile yaşadığı muhabbeti şöyle anlattı:

'Atletico Madrid maçıydı. Ali Sami Yen'deydi. Böyle çamurlu, yağmurlu bir atmosfer vardı. 

Tabii bir pozisyon oldu. Benim ayağım kaydı yere düştüm. Topta yere yakındı. O da (Agüero) eğilmişti. Ben tabii 'Topa hamle yapayım' dedim. Yerdeyken adamın suratına vurdum.

Adam bayılır gibi oldu böyle. Sedyeye aldılar daha ilkyarı. Götürdüler soyunma odasına. Oyundan çıktı. 

Tabii devre arası oldu. Koridorda yürürken 'Gideyim de özür dileyim' dedim. Girdim soyunma odalarına adam böyle baygın yatıyor.

Ya dedim 'Sorry morry' falan geçiştirmeye çalıştım. Tabii Agüero, Maradona'nın damadı. 'Servet kazma bir futbolcu' demiş. Öyle bir muhabbet geçti. Yani damadı, kıyamıyor.'

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 10
  • kamil bilir 1 yıl önce Şikayet Et
    kazma duysa üzülürdü
    Cevapla
  • Turk 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamil bilir senin kariyerin servetten daha iyi heralde diyeceğim ama sende bir numara yok biliyorum adamin oynadiği takımlar belli milli takim kariyeri belli sen kimsin ki en azından cahilliğime Verde ben seni hayatta gormedim duymadim ama servetin onlarca yüzlerce milli takım dahil maçını izledim adının manasını bilmediğinde belli ama azıcık gerçek kamil olmayı dene
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    her maç sümkürürdü istikrarlı bir şekilde
    Cevapla
  • AhmetT 1 yıl önce Şikayet Et
    Rakiplere dirsek ata, ata alırdi topu ))
    Cevapla
  • Dost dost 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru dedi
    Cevapla
  • Anadolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz öyle diyorsunuz ama trabzonspora attığı bir gol var ceza sahası dışından ayrıca 3-4 kişi çalımlayarak maradona görseydi küçük dilini yutardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle