Real Madrid'le kupaları süpürmüştü! Zinedine Zidane'ın yeni takımı belli oldu

Hem futbolcuyken hem de teknik direktörken başarıdan başarıya koşan Zinedine Zidane bir süredir boştaydı. Cezayir asıllı teknik direktörün yeni durağı belli oldu.

Real Madrid'le kupaları süpürmüştü! Zinedine Zidane'ın yeni takımı belli oldu
Real Madrid'le kupaları süpürmüştü! Zinedine Zidane'ın yeni takımı belli oldu
GİRİŞ 04.11.2022 17:27 GÜNCELLEME 04.11.2022 21:06

                              
Haber 7 - Spor Servisi

Juventus ve Real Madrid formalarıyla efsane haline gelen Zinedine Zidane, futbolcuyken yaşadığı başarıların önemli bir bölümünü teknik direktörken de deneyimledi.

Avrupa Ligi'nde gecenin olayı! Resmen öldürmeye teşebbüsAvrupa Ligi'nde gecenin olayı! Resmen öldürmeye teşebbüs

Madrid'in başındayken UEFA Şampiyonlar Ligi, Süper Kupa; LaLiga ve FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nı repertuarına eklemişti. Fakat bir Kupa hariç.

Zinedine Zidane

Oyunculuk döneminde Fransa Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası'nı kaldıran Zidane, yeni görevinde bu başarıya da ulaşabilir.

İspanya'da yayın yapan esRadio, 50 yaşındaki teknik direktörün Dünya Kupası sonrasında Fransa'nın başına geçeceğini iddia etti.

Didier Deschamps'ın Avrupa Şampiyonası'ndaki performansından memnun olmayan Fransa Futbol Federasyonu, bu koltuğu Cezayirliyle doldurma niyetinde.

Didier Deschamps

Deschamps için son fırsat 18 Kasım'da Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenecek Dünya Kupası. 2018'deki başarı tekrar ederse işler değişebilir. Fakat çoğu futbol otoritesi Fransa'nın favori olmadığı kanaatinde.

Fransa'dan L'Equipe Gazetesi'ne demeç veren Zinedine Zidane, milli takım teknik direktörlüğü için şu ifadeleri kullandı:

'Mavilerle işim bitmedi. Tabii ki Fransa'nın teknik direktörlüğünü yapmak isterim. Umarım bir gün böyle bir fırsata sahip olurum ama bu ne zaman gelir, bilemiyorum!"

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz