Bir bu eksikti! Ronaldo kızarmasın da ne yapsın? Sosyal medyada vurgunun büyüğünü yedi

Pazartesi günü Instagram'da yaşanan bir kesinti, 'Azdan az, çoktan çok gider' sözünü ete kemiğe büründürdü. Ronaldo'nun fenomenleri kıskandıran hesabı, saatler içerisinde tarihi kayıp yaşadı.

Bir bu eksikti! Ronaldo kızarmasın da ne yapsın? Sosyal medyada vurgunun büyüğünü yedi
Bir bu eksikti! Ronaldo kızarmasın da ne yapsın? Sosyal medyada vurgunun büyüğünü yedi
GİRİŞ 02.11.2022 16:04 GÜNCELLEME 02.11.2022 16:04

Manchester United'da yaşadığı gerilimle sık sık gündeme gelen Cristiano Ronaldo, bu kez sosyal medya hesabından ötürü baş ağrısı yaşıyor.

Pazartesi günü Instagram'da yaşanan bir kesinti, platformun en çok takip edilen kişisi olan Cristiano'da büyük kayba yol açtı. 

Cristiano Ronaldo

META'nın alt firması Instagram, henüz belirlenemeyen bir sebep nedeniyle eşine az rastlanır kullanıcı kaybı yaşadı. Pazartesi günü milyonlarca hesap 'Askıya alındı' hatası nedeniyle kapatıldı.

Silikon Vadisi'ndeki yüzlerce yazılım mühendisi bu hatayı çözmek için seferber olurken, 'Azdan az çoktan çok gider' deyişi adeta vücuda gerildi.

RONALDO'YA ACI REÇETE

Instagram'da 494 milyon kişinin takip ettiği Cristiano Ronaldo, saatler içerisinde 3 milyon takipçi kaybı yaşadı.

Tek bir reklamı yüz binlerce sterlin karşılığında yapan Portekizli, Instagram'daki hata düzelene kadar soğuk ter döktü.

Cristiano Ronaldo'nun Instagram hesabı

Aynı saatlerde META'nın borsadaki kaybı derinleşirken, hesabı askıya alınan kullanıcıların bir bölümü platforma geri dönmedi.

Ancak yazılım kaynaklı hatadan geri dönüldü ve hesaplar yeniden kullanıma açıldı. Ronaldo da yaşadığı devasa kaybın önemli bir bölümünü bu esnada telafi etti.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz