Slavia Prag Sivasspor maçı ne zaman? UEFA Avrupa Konferans Ligi!

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu'nda Slavia Prag, temsilcimiz Sivasspor'u evinde ağırlayacak. Peki Slavia Prag Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Slavia Prag Sivasspor maçı ne zaman? UEFA Avrupa Konferans Ligi!
Slavia Prag Sivasspor maçı ne zaman? UEFA Avrupa Konferans Ligi!
GİRİŞ 02.11.2022 13:25 GÜNCELLEME 02.11.2022 13:25

İlk olarak geçtiğimiz yıl uygulanmaya başlanan UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2'nci sezon heyecanı yaşanıyor. G Grubu'nda ise rekabet bir hayli yüksek seviyede. Son karşılaşmalara girilirken Çekya'dan Slavia Prag, temsilcimiz Sivasspor'u evinde ağırlayacak. Peki Slavia Prag Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Medipol Başakşehir Hearts maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?Medipol Başakşehir Hearts maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

SLAVİA PRAG SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Avrupa'da ve Türkiye'deki futbol tutkunlarının pür dikkat beklediği Slavia Prag Sivasspor maçı, 3 Kasım Perşembe günü saat 20:45'te oynanacak.

Çekya ekibi, temsilcimizi Eden Arena'da ağırlayacak. Müsabakayı Slavia ve Sivasspor destekçilerinin tribünden takip etmesi bekleniyor.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Slavia Prag ile Sivasspor arasındaki UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı, TV8,5 kanalında ekrana gelecek. Ayrıca TV8,5 kanalının resmi internet sitesi üzerinden de maç yayını yapılacak.

Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz