Medipol Başakşehir Hearts maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarının 6'ncı maçları başlıyor. A Grubu'ndaki temsilcimiz Medipol Başakşehir, İskoçya ekibi Hearts ile kozlarını paylaşacak. Peki Medipol Başakşehir Hearts maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Medipol Başakşehir Hearts maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Medipol Başakşehir Hearts maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 02.11.2022 13:16 GÜNCELLEME 02.11.2022 13:16

Avrupa'nın 3 numaralı futbol organizasyonu Konferans Ligi'nde grup etabının sonuna gelindi. A Grubu'nun liderli Medipol Başakşehir, 6'ncı maçını İskoçya'dan Hearts ile oynayacak. Hatırlanacağı üzere temsilcimiz ilk karşılaşmada rakibine 4-0'lık üstünlük kurmuştu. Peki Medipol Başakşehir Hearts maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakanın yayın programı hakkında merak edilen her şey!

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR HEARTS MAÇI NE ZAMAN?

Haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından Medipol Başakşehir Hearts maçı, 3 Kasım Perşembe günü saat 18:30'da başlayacak.

Emre Belözoğlu

Temsilcimiz, İskoç rakibini Fatih Terim Stadı'nda ağırlayacak. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 20 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Medipol Başakşehir ile Hearts arasındaki UEFA Avrupa Konferans Ligi karşılaşması, TV8,5 kanalında ekrana gelecek. Ayrıca TV8,5 kanalının resmi internet sitesi üzerinden de maç yayını yapılacak.

Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz