Düğününe dahi gidilmemişti! Emre Taşdemir'in bilinmeyen hikayesi

Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'le oynadığı Süper Lig 12'nci hafta karşılaşmasında Emre Taşdemir, performansıyla izleyenleri hayran bıraktı. Taşdemir'in yıllar içerisindeki gelişimi ve bilinmeyen hikayesi ise çok konuşuldu.

Düğününe dahi gidilmemişti! Emre Taşdemir'in bilinmeyen hikayesi
Düğününe dahi gidilmemişti! Emre Taşdemir'in bilinmeyen hikayesi
GİRİŞ 01.11.2022 20:47 GÜNCELLEME 02.11.2022 01:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da normal sezonu Rezerv Lig'de açan Emre Taşdemir, Fatih Karagümrük maçındaki oyunuyla seyirciye parmak ısırttı.

90 dakikayı bir gol, bir asistlik verimle kapatan sol bek, azmi ile Okan Buruk'a olumlu sinyal verdi. Ancak daha da dikkat çekeni, 27 yaşındaki futbolcunun bilinmeyen hikayesiydi.

'YÖNETİM ŞAŞIRDI'

Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan bir haberde, Emre Taşdemir'in transferinde yaşanan gelişmeler ve futbolcunun zaman içerisindeki azmine vurgu yapıldı. Muhabir Ali Naci Küçük, Taşdemir'in transfer sürecini şu sözlerle anlattı:

"Galatasaray'a ilk geldiğinde sakatlıkları nedeniyle Bursaspor yollarını ayırma kararı almıştı. Bu bir riskti. Fatih Terim'in isteğiyle kadroya katıldı. Sadece maçı başı ücrete Galatasaray'da oynamayı kabul etti. Yönetim şaşırdı. Bu fedakarlık sonrası kontratına cüzi bir rakam yazıldı."

'DÜĞÜNÜNE DOĞRU DÜRÜST KİMSE GİTMEDİ'

Futbolcunun dünya evine giriş sürecini de anlatan Küçük, sözlerine şöyle devam etti:

"Galatasaray Emre Taşdemir'in mali detaylarını KAP'a bildirmedi. Sebebi Emre Taşdemir'in takım arkadaşlarına karşı rencide olmasını engellemekti. Performansı sonrası ücretine düzeltmeler yapıldı fakat bir türlü vitrine çıkamadı. 2 sene önce dünya evine girdi. Galatasaray Kulübü'nden düğününe doğru dürüst kimse gitmedi."

Ocak 2019'da bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan Emre Taşdemir, Sarı-Kırmızılı ekiple 3 yıllık mukavele imzaladı.

Haziran 2023'te kontratı sona erecek olan futbolcu, şimdiye dek Kayserispor ve Giresunspor takımlarına kiralanmıştı.

Sezon başında Rezerv Lig kademesinde 4 maça çıkan sol bek, 2 gol atarken 2 asist katkısında bulundu. Emre, 11'de başladığı ilk karşılaşmada da 1 gol atıp 1 asist yaptı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 11
  • alpi 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk olmasa bırakın 11 i kadroda bile tutulmaz. Bırakın oynadığı takımı bence süperligin en kötü performansa sahip oyuncusu.
    Cevapla
  • Hazım sözbir 1 yıl önce Şikayet Et
    Maçta çok kötüydü Allah yardım etti
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    "düğüne doğru dürüst kimse gitmedi" ; demek ki giden emekçileri para mal zengini ve şöhret sahibi olmadiklari için yamuk sayiyorlar.
    Cevapla
  • Misa 1 yıl önce Şikayet Et
    Fırsat elinde beşiktaşa karşı iyi oynarsa taraftar yedirmez
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın hakkı yendi aynı Emrah başsen gibi adama şans mı verildi sinyor terim alır ama oynatmaz
    Cevapla
  • Olur mu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yala kaç kere oynattı yok zamanda buyük takımlar deneme tahtası değildir yeğen en çok iki macta toparlaması lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle