Manchester United'da oynarken bir deri bir kemikti! Rooney'i görenler başkası sanıyor

Manchester United'ın yakın dönemde yakaladığı başarıların çoğunun başaktörleri arasında yer alan Wayne Rooney, futbolu bıraktıktan sonra bambaşka biri oldu. Dünyaca ünlü ismin son halini görenler tanımakta güçlük çekiyor.

Manchester United'da oynarken bir deri bir kemikti! Rooney'i görenler başkası sanıyor
Manchester United'da oynarken bir deri bir kemikti! Rooney'i görenler başkası sanıyor
GİRİŞ 01.11.2022 14:47 GÜNCELLEME 01.11.2022 14:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Everton'da yıldızını parlatıp Manchester United'a giden ve uzun süre Kırmızılar için ter döken Wayne Rooney, futboldan sonra bambaşka birine dönüştü.

Kramponlarını asmasına karşın yeşil sahalara sırt çevirmeyen emekli forvet, şimdilerde DC United'ın teknik direktörlüğünü yapıyor. Ancak burada da başarılı olduğu söylenemez. Nitekim 14 maçta 0,64 puan ortalamasında kalması bunu kanıtlar nitelikte.

Fakat emekli futbolcuyu sosyal medyada gündeme taşıyan unsur, teknik direktörlük kariyerindeki iç açıcı performansından ziyade yıllar içerisindeki fiziksel değişimiydi.

Sir Alex Ferguson'un ileri uçtaki 'bir deri bir kemik' gözbebeği Wayne Rooney, futbolu bırakmanın acı gerçeğiyle çok erkenden yüzleşti.

Premier Lig'in ağır idman temposunu bıraktıktan sonra hızla kilo almaya başlayan forvet, şimdilerde kilolu görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Galatasaray'da oynayan Wesley Sneijder gibi Rooney de benzer bir kaderi yaşadı. Manchester'la başarıdan başarıya koşan eski İngiliz milli takımının golcüsü, değişimiyle sosyal medyada gündem oldu.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • Barbar 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi güzel de...Rooney hiç bir zaman ’bir deri bir kemik’ değildi.
    Cevapla