Güntekin Onay'dan Fenerbahçe'nin yıldızına sert tepki 'A Milli Takım oyuncususun!'

Ekranların ünlü spor yorumcusu Güntekin Onay, bir gün önceki İstanbulspor - Fenerbahçe maçından sonra dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Onay, Sarı-Lacivertli ekipteki bir yıldıza sert tepki gösterdi.

Güntekin Onay'dan Fenerbahçe'nin yıldızına sert tepki 'A Milli Takım oyuncususun!'
Güntekin Onay'dan Fenerbahçe'nin yıldızına sert tepki 'A Milli Takım oyuncususun!'
GİRİŞ 31.10.2022 14:57 GÜNCELLEME 31.10.2022 23:53
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Yayıncı kuruluş beIN Sports'un sunucularından Güntekin Onay, İstanbulspor - Fenerbahçe maçına dair görüşleriyle sosyal medyada gündeme geldi.

Haftanın karşılaşmaları konuşulduktan sonra gözler Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na çevrildi.

Rıdvan Dilmen'den hakem isyanı! 'Allah'ın tokadı vardır'Rıdvan Dilmen'den hakem isyanı! 'Allah'ın tokadı vardır'

Maç sonu röportaj vermeye gelen futbolcular ve teknik direktörlerden ötürü stüdyodaki yayına belirli süreliğine ara veriliyor ve stadyumdaki gidişat takip ediliyordu.

Emre Mor

Tam o anda Fenerbahçe'nin son dönemdeki yıldızlarından Emre Mor, karşılaşmaya dair görüşlerini paylaşabilmek için basın mensuplarının yanına geldi.

Aynı zamanda A Milli Takım'da oynayan futbolcu, yayıncı kuruluş muhabirine İngilizce açıklama yapınca olanlar oldu.

"A MİLLİ TAKIM OYUNCUSU!'

Mor'un konuşmasını stüdyodan takip eden Güntekin Onay, bu röportajın akabinde şöyle konuştu:

"Emre Mor, A Milli Takım oyuncusu. Aynı zamanda burada 3. senesine girdi. Bu kadar süre geçmesine rağmen Emre Mor röportajları hala İngilizce veriyor. Artık Türkçe konuşabiliyor olması gerekiyor." 

Güntekin Onay

Ünlü yorumcunun bu konuşması sosyal medyada gündeme gelirken çok sayıda Fenerbahçeli taraftar, Güntekin Onay'ı eleştiri yağmuruna tuttu.

'DAHA ÖNEMLİSİ GALİP GELMEKTİ'

Emre Mor ise 5-2'lik İstanbulspor deplasmanına yönelik görüşlerini şu sözlerle ifade etmişti:

"Galibiyetten dolayı çok mutluyum. Son attığımız golleri daha erken atabilirdik. Daha önemlisi galip gelmekti. Kalitemizi bir kez daha ortaya koyduk Bu şekilde devam etmeliyiz. Önümüzdeki maça odaklanacağız. Her zaman en iyimi ortaya koymaya çalışıyorum."

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 21
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcuları futbol oyunu dışında eleştirip halkın sempatisini kazanmaya çalışıyorsunuz, bazı futbolcular nasıl karaktersizse sizde kendinizi sorgulayın, acaba Türk futboluna yararınız var mı? Emre mor denilen futbolcuya 3-4 yazar bir olup kardeşim milli formasını giydiğin Türkiyemizin dilini öğren desenize, Türkiye nin adına hepiniz feda olun
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk futboluna bugüne kadar 'ne faydanız oldu, artık gidin Güntekin ve benzerleri, yazıktır
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    aklı sıra öodernlikten bahseden fb ller. madem öyle danimarkalı değilmi bu. o dili konuşsun. ingilizce öğrenmiş ulan türkçeyi neden öğrenmiyor. büyük yetenek ama büyük ahlaksız. olacağı belli.
    Cevapla
  • FB12 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan Arrap yayıncı kuruluşun saçma Güntekin Onay’ı sana mı düştü bunu eleştirmek ? De git işine bak yıllardan beri alayınız Fenerbahçe’ye nasıl darbe vururuz derdindesiniz. Sana ne hem ? Çocuk Türkçe öğrenir öğrenmez başında babası var mıydı bu zamana kadar ? Öğrenmek isterse öğrenir niye çocukla bu kadar uğraşıyorsunuz ? Stefan Kuntz denilen Almandan da Türkçe konuşmasını bekliyor musunuz ? Sonuçta Türk milli takımının anaokulu hocası da. İngiltere’den ne olduğu belirsiz adı gavur soyadı gavur Rhian Joel Brewster denilen babası gavur anası aslen Arrap( Hassan soyadından ötürü, bizde Hasan tek S’yle yazılır) olan bir zenciyi milli takıma getirsinler diye sıvamadığınız yeri kalmaz
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana ne sen anla diye turkcemi konuşmak zorunda adam futbolcu muhabir değil Türkçe konuşsa bu seferde şivesini begenmezsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle