Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman? TV8,5 yayınlayacak mı?

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun sonuncusu Dinamo Kiev, son karşılaşmasını temsilcimiz Fenerbahçe ile oynayacak. Peki Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Dahası bu müsabakanın TV8,5 kanalında ekrana gelip gelmeyeceği merak ediliyor. İşte son gelişmeler!

Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman? TV8,5 yayınlayacak mı?
Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman? TV8,5 yayınlayacak mı?
GİRİŞ 01.11.2022 14:57 GÜNCELLEME 01.11.2022 14:57

UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasının sonuna gelindi. Türkiye'yi B Grubu'nda temsil eden Fenerbahçe, 6'ncı maçını Dinamo Kiev'le oynayacak. Hatırlanacağı üzere Sarı-Lacivertliler, Kadıköy'deki ilk karşılaşmada Kiev'i 2-1 mağlup etmesini bilmişti. O maçta takımın yeni transferi Michy Batshuayi, uzatmalarda attığı golle takımına 3 puan kazandırmıştı. Peki Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Öte yandan bu karşılaşmanın TV8,5 kanalında ekrana gelip gelmeyeceği de merak edilenler arasında. İşte, müsabakaya dair son gelişmeler!

Trabzonspor Ferencvaros maçı ne zaman? PassoLig maç bilet fiyatları!Trabzonspor Ferencvaros maçı ne zaman? PassoLig maç bilet fiyatları!

DİNAMO KİEV FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun 6'ncı karşılaşmalarından Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı, 3 Kasım Perşembe günü saat 23:00'te başlayacak.

Kiev, bu müsabakaya Polonya'daki Cracovia Stadyumu'nda ev sahipliği yapacak. Mücadeleyi Dinamolu ve Fenerbahçeli taraftarlar tribünden takip edecek.

TV8,5 KANALI YAYINLAYACAK MI?

Acun Medya'ya bağlı TV8,5 kanalının Avrupa maçlarından 6 tanesini ekrana getirdiği biliniyor. Fakat Fenerbahçe'nin şimdiye dek oynadığı tüm müsabakalar EXXEN uygulaması üzerinden yayınlandı.

Henüz yeni haftanın yayın akışı belli olmamakla beraber Dinamo Kiev maçının EXXEN uygulamasında yayınlanması bekleniyor.

HAKEMLER

Duje Strukan

Bojan Zobenica

Alen Jaksic

Marin Vidulin

Luca Pairetto

Tihomir Pejin

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz