Trabzonspor Ferencvaros maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PassoLig maç bilet fiyatları!

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki temsilcimiz Trabzonspor, sahasında Macaristan'ın son şampiyonu Ferencvaros'u ağırlayacak. Peki Trabzonspor Ferencvaros maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Dahası PassoLig maç bilet fiyatları belli oldu mu sorusu da araştırılıyor. İşte son gelişmeler!

Trabzonspor Ferencvaros maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PassoLig maç bilet fiyatları!
Trabzonspor Ferencvaros maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PassoLig maç bilet fiyatları!
GİRİŞ 01.11.2022 14:59 GÜNCELLEME 01.11.2022 14:59

Dünyanın en çok takip edilen futbol organizasyonlarından UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasının son karşılaşmalarına geçiliyor. H Grubu'nda ülkemizi temsil eden Trabzonspor da, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde Ferencvaros ile kozlarını paylaşacak. Bordo-Mavililerin tur için kazanmaktan başka çaresi yok. Peki Trabzonspor Ferencvaros maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Öte yandan PassoLig maç bilet fiyatları da araştırılıyor. İşte, kritik mücadeleye dair son gelişmeler!

TRABZONSPOR FERENCVAROS MAÇI NE ZAMAN?

Temsilcimiz Trabzonspor ile Ferencvaros arasındaki kritik mücadele, 3 Kasım Perşembe günü saat 20:45'te başlayacak. Bordo-Mavililer, Macar rakiplerini Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde ağırlayacak. Müsabakayı hem Trabzonsporlular hem de Ferencvaros destekçileri tribünden takip edecek.

Abdullah Avcı

MAÇ HANGİ KANALDA?

Futbol tutkunlarının büyük bir merakla beklediği Trabzonspor Ferencvaros maçı, EXXEN uygulaması üzerinden ekrana gelecek. Akıllı TV, telefon; tablet ve bilgisayar aracılığıyla erişilebilen EXXEN uygulaması hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki içeriğimizi okuyabilirsiniz. Bunun dışında karşılaşmanın canlı anlatımı TÜMSPOR sayfasından paylaşılacak.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

PASSOLİG MAÇ BİLET FİYATLARI

Trabzonspor Yönetimi, Ferencvaros'la oynayacakları maçın biletlerinin fiyatlarını belirledi. PassoLig'de yer alan ücretler şu şekilde:

VIP Platinum: 1.250 TL

VIP Gold: 1.000 TL

VIP Silver: 750 TL

Batı: 250 TL

Doğu: 200 TL

HAKEMLER

Harm Osmers

Robert Kempter

Dominik Schaal

Robert Schröder

Christian Dingert

Sören Storks

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz