7 kişi kırmızı kart gördü, hakem bile yumruk yedi

Tarihi Kuzey Galler derbisinde yumruklar konuştu. Maçın son bölümünde kontrolünü kaybeden iki takım oyuncuları yumruk yumruğa girişirken, hakem de kavgadan nasibini aldı.

7 kişi kırmızı kart gördü, hakem bile yumruk yedi
7 kişi kırmızı kart gördü, hakem bile yumruk yedi
GİRİŞ 24.10.2022 01:14 GÜNCELLEME 24.10.2022 01:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

                    
Haber 7 - Spor Servisi

Birleşik Krallık'ın özerk bölgelerinden Galler'de hafta sonuna tarihi derbide çıkan olaylar damgasını vurdu.

Bangor City ile Rhyl FC arasındaki karşılaşmanın son bölümünde tansiyon yükselince, futbolcular yumruk yumruğa kavga etti.

Yılmaz Vural, Trabzonspor'a ateş püskürdü: 'Beni...'Yılmaz Vural, Trabzonspor'a ateş püskürdü

Karşılaşmanın hakemi oyuncuları sakinleştirmeye çalışacağı esnada kendini çemberin ortasında buldu. İki takımın teknik heyeti de sahaya girince işler iyice kızıştı.

SON DAKİKALARDA BÜYÜK GERGİNLİK

Binlerce taraftarın tribünden takip ettiği müsabakada gerilim bir an olsun dinmedi. İlk düdükle birlikte sert müdahalede bulunan futbolcular, 84'üncü dakikada kontrolü kaybetti.

84'üncü dakikada Rhyl FC, korner kullanmak için rakip ceza alanına hareketlendi. Tam o anda Bangor'dan savunma oyuncusu Shaun Lock, topu Rhyl'li futbolculara vermeyerek süreye oynadı.

Gergin bir havada geçen maç, Shaun'un topu vermemesiyle iyice çirkin bir hal almaya başladı. Rhyl'den forvet Alex Jones ve 3 arkadaşı, Shaun'dan zorla topu alıp köşe vuruşu bölgesine doğru yöneldi.

YUMRUKLAR KONUŞTU

Shaun'un takım arkadaşları da arbedenin yaşandığı bölgeye giderek gerilimi daha da arttırdı. Sinirlerine hakim olamayan Alex Jones ve Jack Higgins, Bangor'dan Tom Clarke'la kavgaya tutuştu.

Karşılaşmanın hakemi de taraflar arasına girerek, hem Jones'a hem de Clarke'a kırmızı kart gösterdi. Fakat Clarke, Jones'u tahrik etmeyi bırakmayınca bu kez hakem de kavgadan nasibini aldı.

Alex Jones'un Tom Clarke'ı yumrukladığı an

Alex Jones, takım arkadaşlarından kurtulduğu gibi Tom Clarke'ı yumrukladı. Hakem de o çembere girince Jones'tan yumruk yedi.

Devam eden dakikalarda Rhyl ve Bangor teknik heyetleri sahaya girerek tarafları ayırmaya çalıştı. Maçın hakemi de her iki takımın 7 futbolcusuna kırmızı kart gösterdi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 5
  • Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Birde medeniyetin dogdugu yer diyorlar burslara
    Cevapla
  • Azizim 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbol insanı aşırı sosyalleştiriyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Barbarlar!!
    Cevapla
  • Çerkez 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ye gelsinler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepsinin lisansını iptal edin.Kimse de iş vermesin.
    Cevapla