Dünyaca ünlü futbolcu şaşırttı! Yok böyle cimrilik hikayesi...

Eylül 2022'de futbol kariyerini noktalayan Uğur Uçar, katıldığı bir programda eski takım arkadaşı Robinho'yu yerden yere vurdu. Uçar, Brezilyalı yıldızı 'cimri' olmakla suçladı.

Dünyaca ünlü futbolcu şaşırttı! Yok böyle cimrilik hikayesi...
Dünyaca ünlü futbolcu şaşırttı! Yok böyle cimrilik hikayesi...
GİRİŞ 21.10.2022 20:52 GÜNCELLEME 21.10.2022 20:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Futbola Galatasaray'da başlayıp uzun süre boyunca Medipol Başakşehir Futbol Kulübü'nün formasını giyen Uğur Uçar, sezon başında Pendikspor'dan ayrılarak profesyonel kariyerini noktaladı.

Yeşil sahalardan uzak kalan eski futbolcu, katıldığı bir programda dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Kariyerinin kilometre taşlarına değinen Uçar, eski takım arkadaşı Robinho'yu adeta topa tuttu. İşte, emekli futbolcunun açıklamalarından satır başlıkları!

"BENİM GÖRDÜĞÜM EN CİMRİ OYUNCUYDU"

Gazeteci Atakan Kurt'un YouTube kanalına konuk olarak katılan Uğur Uçar, Medipol Başakşehir'deki günlerini değerlendirirken bir ara Robinho'ya da geldi.

Uğur Uçar

Robinho'yu şimdiye dek gördüğü en cimri oyuncu olarak nitelendiren Uçar, dünyaca ünlü yıldız hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Muhteşemdi ya. Kulüpteki içecekleri dahi evine götürüyordu. Pantolonu bir çıkarıyordu kulübün taytı altında. 'Robinho ne yapıyorsun ya?' diyorduk.

'Bizim aile çok kalabalık ya' diyordu. Aşırı cimriydi. Tesislerdeki her şeyi koli koli götürüyordu. Yemekleri paket yaptırıp evine götürüyordu.

İnanamadık ya. Robinho diyorsun. Neleri var diyorsun. Çok cimriydi. Benim gördüğüm en cimri oyuncuydu.

Mesela primden yüzde 5, yüzde 10 kesinti olur personele dağıtırdı. Robinho o kesintiye dahi tahammül etmezdi."

BAŞAKŞEHİR'DE ŞAMPİYON OLDU

Türkiye'de ilk olarak Sivasspor'un formasını giyen Brezilyalı Robinho, Ocak 2019'da 2 milyon Euro bedelle Başakşehir'e transfer oldu.

Robinho

Buradaki yarım sezonunda Süper Lig şampiyonluğu gören futbolcu, Ekim 2020'de Brezilya'ya geri döndü. Santos'taki 6'ncı gününde de futbola veda ettiğini açıkladı.

Uğur Uçar, Ocak 2019'dan Ekim 2020'ye kadar Brezilyalı süper starla aynı takımda forma giymiş ve şampiyonluk yaşamıştı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 8
  • Kadir Uğur 1 yıl önce Şikayet Et
    Başka konu kalmadımı çok gereksiz konuşmussun.Kendini batırdın.
    Cevapla
  • Misafiriz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence cimri değil doğruyu yapıyor. Sonra harvurup harman savuranlar ilerki yaşlarda geçim sıkıntısı çekiyorlar. Çok örnekleri var. Bir futbocu ortalama 10 -15 sene iyi para kazanır. Çogu ilerki zamanlarda bir iş yapmaz. Para kazanmaz. O zamanları düşünerek harcama yapmalı.
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalamışsın
    Cevapla
  • Nurgül 1 yıl önce Şikayet Et
    Cimri dediğinden sonrasını okumadım, Uğur efendi israfı ve diğer insanların halini bilmez bizim Türk futbolcuların tuzu kuru ama robinho geldiği yeri dünyadaki diğer aç insanları unutmaz
    Cevapla
  • Battal 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye anlatıyorsun ki millete.Cimriyse arkadaşların arasında kalsın.Bazı insanlar bu şekilde ne yapalım.Ama bence millete anlatması çok ayıp ve günah. Lüzümsuz eleştiri gizli hayranlıktır.
    Cevapla
  • Hakan Belçika 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadan konuşmak çok yanlış. Bence yakışmaz Türke
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle