Aliyev'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şaşırtan performans

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sportif kişiliğiyle bilinen Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in halter performansını hayranlıka izledi.

Aliyev'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şaşırtan performans
Aliyev'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şaşırtan performans
GİRİŞ 20.10.2022 15:47 GÜNCELLEME 20.10.2022 15:56
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Dost Agropark Zengilan Akıllı Tarım Köyü Projesi İlk Etabı açılışına katıldı. Program sırasında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in halter performansı renkli anlara sahne oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabağ'ın dünyaya açılan ikinci kapısı olma özelliğini taşıyan Zengilan Uluslararası Havalimanı'nın açılışını birlikte yaptığı Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile baş başa görüşme gerçekleştirdi.

İlham Aliyev'in halter performansı alkış aldı

İki lider, daha sonra Dost Agropark Zengilan Akıllı Tarım Köyü Projesi'nin ilk etabının açılışı için kara yolu ile Cebrayıl’a geçti. Tarım köyünün ilk etabının açılışını yapan Erdoğan ve Aliyev, burada Kumlak Tren İstasyonu ile Azerbaycan-Türkiye Uluslararası Orman Eğitim Merkezi, Akıllı Fidancılık ve Dostluk Orman Kompleksi temel atma törenlerine de katılacak.



Halil Mutlu'yu bile şaşırttı

Program sırasında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in halter kaldırdığı görüntüler renkli anlara sahne oldu. Aliyev halteri kaldırdığı anlarda eski milli halterci Halil Mutlu da şaşkın bakışlarını gizleyemedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 26
  • Ufo gören adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli'den sonra MHP baskani reis Aliyev
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu Kıbrıs'ı da tanıyın be artık. Yakışır.
    Cevapla
  • Kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    Oda olacak sadece dogru zamana yayiyorlar
    Cevapla
  • Realite 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir mesaj.
    Cevapla
  • Asc 1 yıl önce Şikayet Et
    Yolunuz bahtınız açık olsun Aslan parçaları. Allah sizleri korusun. Reisimizin dedigi gibi iri.diri. olmayı nasip etsin. Yürüyün arkanızdayız.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bizim reis halter değil dünyayı kaldırıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle