Galatasaray Kastamonuspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası!

Ziraat Türkiye Kupası'nın 3'üncü eleme turunda Süper Lig ekibi Galatasaray, NEF Stadyumu'nda TFF 2. Lig ekibi Kastamonuspor'u ağırlayacak. Peki Galatasaray Kastamonuspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray Kastamonuspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası!
Galatasaray Kastamonuspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası!
GİRİŞ 17.10.2022 12:41 GÜNCELLEME 17.10.2022 12:42

Ülkemizin 2 numaralı kupası olarak da bilinen Ziraat Türkiye Kupası'nda 2022-2023 sezonunun heyecanı başladı. Okan Buruk idaresinde çalışmalarına devam eden Galatasaray, turnuvadaki ilk mücadelesini Kastamonuspor karşısında verecek. Peki Galatasaray Kastamonuspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

GALATASARAY KASTAMONUSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası'nda haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından Galatasaray Kastamonuspor maçı, 19 Ekim Çarşamba günü saat 21:00'de başlayacak. Müsabakaya NEF Stadyumu ev sahipliği yapacak.

HANGİ KANALDA?

Okan Buruk idaresinde yeni sezona giren Galatasaray ile TFF 2. Lig ekibi Kastamonuspor arasındaki Kupa maçı, A Spor kanalında ekrana gelecek.

Ayrıca A Spor kanalının resmi internet sitesi üzerinden de maç yayını yapılacak. Bu adresler dışında TÜMSPOR üzerinden de karşılaşmanın canlı anlatımına ve son dakika gelişmelerine ulaşabilirsiniz.

Okan Buruk

HAKEMLER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray Kastamonuspor karşılaşmasının saha içi hakemlerini henüz açıklamadı. Hakemlerin önümüzdeki günlerde internet üzerinden duyurulması bekleniyor. Diğer taraftan Galatasaray'ın rakibi Kastamonuspor hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki içeriğimizi ziyaret edebilirsiniz.

Kastamonuspor kaçıncı ligde? Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi...Kastamonuspor kaçıncı ligde? Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi...

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz