Futbol tarihinin en ilginç hesaplaşması! Büyük lokma ye büyük konuşma hikayesi gerçek oldu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton ile Nottingham Forest, bugün eşine az rastlanır bir şekilde hesaplaştı. Maç öncesi sosyal medya üzerinden rakibine manalı mesaj gönderen Nottingham, Molineux'tan 1-0 mağlup ayrıldı.

Futbol tarihinin en ilginç hesaplaşması! Büyük lokma ye büyük konuşma hikayesi gerçek oldu
Futbol tarihinin en ilginç hesaplaşması! Büyük lokma ye büyük konuşma hikayesi gerçek oldu
GİRİŞ 15.10.2022 20:12 GÜNCELLEME 15.10.2022 20:13

İngiltere Premier Lig'de 11'inci hafta karşılaşmaları oynanmaya devam ediyor. Bugün Wolverhampton, evi Molineux Stadyumu'nda Nottingham Forest'e kapılarını açtı.

Maç öncesi sosyal medya üzerinden Wolverhampton'la dalga geçen Nottingham, maç sonu paylaştıkları içeriği silmek zorunda kaldı.

Öte yandan ev sahibi ekip, Ruben Neves'in penaltı golüyle 3 puana uzanan taraf oldu.

DALGA GEÇERKEN DALGA KONUSU OLDULAR

Nottingham Forest'in sosyal medya ekibi, Wolverhampton deplasmanı öncesinde dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Gönderide Wolverhampton'la özdeşleşmiş "kurt" maskotu ile Emmanuel Dennis yan yana koyuldu. 

Nottingham Forest'in gönderisi

Fotoğraftaki kurtların henüz yavru halde olması ise, karşı takım taraftarını kızdırdı. Ayrıca "oyun zamanı" notunun düşülmesi ilgi çeken bir başka unsurdu. Fakat Wolverhampton, misafirine hem sahada hem de sosyal medyada cevap verdi.

OYUN BİTTİ

Wolverhampton, rakibi Nottingham Forest'i Ruben Neves'in ikinci yarıda attığı penaltı golüyle 1-0 mağlup etmesini bildi. Maçtan hemen sonra Nottingham cephesi sosyal medya paylaşımını silerken bu kez Sarı-Siyahlıların vereceği cevap merak edildi.

Wolverhampton'un cevabı

Wolverhampton tarafı da Nottingham'ın "ağaç" maskotunu kullanarak "Oyun bitti" ifadeleriyle bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım, dakikalar içerisinde on binlerce futbolseverden etkileşim aldı. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz