MKE Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de 10'uncu haftanın kapanış karşılaşması MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Peki MKE Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik karşılaşmanın saha içi hakemleri!

MKE Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
MKE Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 17.10.2022 12:07 GÜNCELLEME 17.10.2022 12:07

Süper Lig'de haftanın kritik karşılaşmalarından biri de MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Kapanış mücadelesi öncesinde gerek başkent temsilcisi gerekse Jorge Jesus'un öğrencileri son hazırlıklarını sürdürüyor. Son olarak Avrupa'dan galibiyetle dönen Sarı-Lacivertliler, bu başarıyı Süper Lig galibiyetiyle taçlandırmak istiyor. Peki MKE Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik mücadelenin hakemleri!

MKE ANKARAGÜCÜ FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Son haftaların en dikkat çekici müsabakalarından MKE Ankaragücü Fenerbahçe maçı, 17 Ekim Pazartesi günü saat 20:00'de başlayacak. Bu karşılaşmaya MKE Ankaragücü, Eryaman Stadyumu'nda ev sahipliği yapacak. Karşılaşmayı Ankaragücülü ve Fenerbahçeli taraftarlar tribünden takip edecek. Maç günü kentteki hava sıcaklığının 16 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyor.

MKE Ankaragücü

HANGİ KANALDA?

MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe arasındaki Süper Lig 10. Hafta karşılaşması, beIN Sports HD1 kanalında ve beIN Connect uygulamasında yayınlanacak. Bu adresler dışında TÜMSPOR üzerinden karşılaşmanın canlı anlatım hizmeti verilecek. Ayrıca müsabakanın önemli anları da haber halinde okuyucularla paylaşılacak.

Michy Batshuayi

HAKEMLER

Halil Umut Meler (Hakem)

Volkan Ahmet Narinç (1. Yardımcı Hakem)

Hakan Yemişken (2. Yardımcı Hakem)

Mert Güzenge (Dördüncü Hakem)

Mustafa Öğretmenoğlu (VAR)

Alper Çetin (AVAR)

MKE ANKARAGÜCÜ İLE FENERBAHÇE ARASINDAKİ MAÇLAR!

Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü ile İstanbul ekibi Fenerbahçe, bugüne dek Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 113 kez karşılaştı. Bu maçların 70'ini Sarı-Lacivertli Fenerbahçe galibiyetle tamamlarken, Ankara ekibi sadece 15 maçta galip gelebildi. İki takım arasındaki 28 mücadele de beraberlikle sonuçlandı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz