ABD Türkiye Dünya Voleybol Şampiyonası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Dünya Voleybol Şampiyonası'nın 2022 ayağında çeyrek finallerin adı belli oldu. ABD ile Filenin Sultanları, bir üst tura yükselebilmek için rekabet edecek. Peki ABD Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

ABD Türkiye Dünya Voleybol Şampiyonası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
ABD Türkiye Dünya Voleybol Şampiyonası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 11.10.2022 12:05 GÜNCELLEME 11.10.2022 12:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dünya Voleybol Şampiyonası'nda 2'nci etabın tamamlanmasıyla birlikte 3'üncü ve son bölüme geçildi. Polonya ve Hollanda'da düzenlenen finallerde her takım birinci olmak ve ülke müzesine götürülebilecek en anlamlı kupayı götürmek için rekabet ediyor. Temsilcimiz Filenin Sultanları da çeyrek finalde F Grubu'ndaki rakibi ABD ile rekabet edecek. Peki ABD Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

ABD TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Voleybol tutkunlarının adeta iple çektiği kritik ABD Türkiye çeyrek final maçı, 11 Ekim Salı günü saat 17:30'da başlayacak. Karşılaşmaya Polonya'nın Çek Cumhuriyeti'yle sınır kenti Gliwice ev sahipliği yapacak. Ülkenin en büyük spor tesisi olarak görülen Gliwice Arena, Salı günü ABD'li ve Türk taraftarlara kapılarını açacak.

Filenin Sultanları

HANGİ KANALDA?

Turnuvanın en dikkat çekici karşılaşmaları arasında yer alan ABD Türkiye müsabakası, TRT Spor veya TRT Spor YILDIZ kanalında ekrana gelecek. Ayrıca bu iki adresin resmi internet sitesi üzerinden de maç yayını yapılacak. Bunun haricinde TÜMSPOR'u ziyaret ederek ABD Türkiye randevusuna dair son dakika gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Voleybol Kadın Milli Takımı Kadrosu | Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası 2022Voleybol Kadın Milli Takımı Kadrosu | Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası 2022

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • Kapdan 1 yıl önce Şikayet Et
    Su dünyayı kasıp kavuran kriz olmasaydı Spor Branslarimiz ayri bir renk katacaktır hayatımıza. İnşallah hayırlı olur.
    Cevapla