Türkiye Angola Ampute Dünya Kupası final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ampute Dünya Kupası'nda final heyecanı yaşanıyor. Turnuvadaki temsilcimiz Türkiye A Milli Ampute Futbol Takımı, Kupa için Angola ile mücadele edecek. Peki Türkiye Angola maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye Angola Ampute Dünya Kupası final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Türkiye Angola Ampute Dünya Kupası final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 09.10.2022 12:21 GÜNCELLEME 09.10.2022 12:21

Son olarak Avrupa Şampiyonası'nı şampiyonlukla tamamlayan Türkiye A Milli Ampute Futbol Takımımız, bu kez Dünya Kupası için Angola ile rekabet edecek. Ülkemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen final müsabakası, Galatasaray'ın evi olan NEF Stadyumu'nda oynanacak. Biletler ise PassoLig'den ücretsiz temin edilebiliyor. Peki Türkiye Angola maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

TÜRKİYE ANGOLA MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye ile Angola arasındaki Ampute Dünya Kupası maçı, 9 Ekim Pazar günü saat 20:00'de başlayacak. NEF Stadyumu'ndaki müsabaka esnasında, İstanbul'daki hava sıcaklığının 18 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor. Öte yandan karşılaşmayı Türk ve Angolalı taraftarlar tribünde kendilerine ayrılan yerlerden takip edebilecek.

Ampute Futbol Takımımız

HANGİ KANALDA?

Futbol tutkunlarının merakla beklediği son derece kritik Türkiye Angola maçı, TRT Spor kanalında ekrana gelecek. Ayrıca TRT Spor kanalının resmi internet sitesi üzerinden de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son dakika gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

TÜRKİYE'NİN FİNAL YOLCULUĞU

Turnuvanın favorileri arasında gösterilen Türkiye Ampute Futbol Takımımız, Dünya Kupası'na A Grubu'ndan seri başı olarak katıldı. Bu aşamayı Haiti'nin gerisinde, averajla 2'nci sırada tamamlayan Milliler, Son 16 turunda Meksika'yı 5-0; çeyrek finalde Fas'ı 4-1 ve yarı finalde Özbekistan'ı 1-0 mağlup ederek finale yükseldi.

Turnuvanın dikkat çeken diğer ekibi Angola da F Grubu'nu İtalya'nın 5 puan önünde, 9 puanla birinci sırada tamamladı. Afrika ülkesi, Son 16'da İngiltere'yi 1-0; Brezilya'yı 2-1 ve son olarak Haiti'yi 4-2'lik skorla geçmesini bildi. 

BİLETLER ÜCRETSİZ!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, Angola ile oynayacağımız Dünya Kupası final maçının biletlerinin ücretsiz olarak futbol tutkunlarına devredileceği belirtildi. Futbolseverler sadece PassoLig kartıyla bilet alımı gerçekleştirebilecek. Satış işlemleri internet üzerinden de yapılıyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz