Sırbistan Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Dünya Voleybol Şampiyonası'nda Sırbistan ile temsilcimiz Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Polonya'da kozlarını paylaşacak. Peki Sırbistan Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Sırbistan Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Sırbistan Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 07.10.2022 16:00 GÜNCELLEME 07.10.2022 16:00

Spor tutkunlarının büyük bir heyecanla takip ettiği Dünya Voleybol Şampiyonası'nda ikinci etap karşılaşmaları oynanmaya devam ediyor. F Grubu'nun favori ülkelerinden Sırbistan ile temsilcimiz Türkiye, Polonya'nın Lodz kentinde galibiyet için rekabet edecek. Peki Sırbistan Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte merakla beklenen müsabakanın takvimi ve programı!

SIRBİSTAN TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Dünya Voleybol Şampiyonası'nın dikkat çeken mücadelelerinden Sırbistan Türkiye maçı, 8 Ekim Cumartesi günü saat 18:30'da oynanacak. Bu karşılaşmaya Lodz (Polonya) kentindeki Atlas Arena ev sahipliği yapacak. Her iki ülkenin destekçileri tribünde kendilerine ayrılan yerlerden karşılaşmayı takip edecek.

Voleybol Kadın Milli Takımı Kadrosu | Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası 2022Voleybol Kadın Milli Takımı Kadrosu | Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası 2022

MAÇ HANGİ KANALDA?

Sırbistan ile Türkiye arasındaki Dünya Voleybol Şampiyonası karşılaşması, TRT Spor YILDIZ kanalında ekrana gelecek. Ayrıca TRT Spor Yıldız kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek Sırbistan Türkiye mücadelesine dair son dakika gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Filenin Sultanları

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI KADROSU

Simge Aköz (Libero)

Cansu Özbay (Pasör)

Saliha Şahin (Smaçör)

Hande Baladın (Smaçör)

Meliha İsmailoğlu (Smaçör)

Elif Şahin (Pasör)

Meryem Boz (Pasör Çaprazı)

Eda Erdem (Orta Oyuncu)

Ayçin Akyol (Orta Oyuncu)

Derya Cebecioğlu (Smaçör)

Zehra Güneş (Orta Oyuncu)

Aylin Acar (Libero)

İlkin Aydın (Smaçör)

Ebrar Karakurt (Pasör Çaprazı)

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz