MAÇ ÖZETİ İZLE | AS Monaco 3-1 Trabzonspor (Goller, EXXEN, UEFA Avrupa Ligi)

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Fransız ekibi AS Monaco, sahasında temsilcimiz Trabzonspor'u ağırladı. Fransız ekibi, Bordo-Mavilileri 3-1'lik skorla mağlup etti. Peki EXXEN üzerinden AS Monaco Trabzonspor maç özeti nasıl izlenir?

MAÇ ÖZETİ İZLE | AS Monaco 3-1 Trabzonspor (Goller, EXXEN, UEFA Avrupa Ligi)
MAÇ ÖZETİ İZLE | AS Monaco 3-1 Trabzonspor (Goller, EXXEN, UEFA Avrupa Ligi)
GİRİŞ 06.10.2022 21:40 GÜNCELLEME 06.10.2022 21:40

Kupa 2'de futbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. H Grubu'ndan AS Monaco, sahasında temsilcimiz Trabzonspor'u ağırladı. Bu kritik mücadele, AS Monaco'nun 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Monaco'ya galibiyeti getiren golleri Wissam Ben Yedder (2) ile Axel Disasi attı. Trabzon'un tek golü de Bakasetas'tan geldi. Peki AS Monaco Trabzonspor maç özeti EXXEN üzerinden nasıl izlenir?

AS MONACO TRABZONSPOR MAÇ ÖZETİ NASIL İZLENİR?

Fransa Ligue 1 ekibi AS Monaco ile temsilcimiz Trabzonspor arasındaki mücadelenin özeti EXXEN YouTube kanalından izlenebiliyor. Akıllı TV, telefon; tablet ve bilgisayar aracılığıyla erişilebilen bu aplikasyon hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki haberimizi ziyaret edebilirsiniz. Öte yandan AS Monaco TS maçına dair son dakika gelişmeleri her zaman olduğu gibi yine TÜMSPOR üzerinden okuyucularla paylaşılıyor.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

AS MONACO TRABZONSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR

Arena Sport 1 HD BiH

Arena Sport 2 HD Serbia

beIN Sports MENA Premium 2 HD

Blue Sport 8 HD

CBC Sport HD

Cosmote Sport 8 HD

M+ Liga de Campeones 6

MATCH! Futbol 1 HD

RMC Sport 1 HD

Sport 1 Israel HD

Sport TV3 Portugal HD

SuperSport LaLiga HD

TSN Malta 7 HD

ViaPlay Baltic HD

ViaPlay Finland HD

ViaPlay Iceland HD

ViaPlay Norway HD

ViaPlay Poland HD

ViaPlay Sweden HD

VOOsport World 2 HD

UEFA'nın resmi internet sitesi üzerinden AS Monaco ile Trabzonspor arasındaki Avrupa Ligi karşılaşmasını ekrana getiren ve şifresiz veren yabancı kanallar bu şekilde aktarıldı. Listede yer alan CBC Sport HD kanalı hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki haberimizi okuyabilirsiniz.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

HAKEMLER

Giorgi Kruashvili (Hakem)

Levan Varamishvili (1. Yardımcı Hakem)

Zaza Pipia (2. Yardımcı Hakem)

Davit Kharitonashvili (Dördüncü Hakem)

Marco Guida (VAR)

Daniele Chiffi (AVAR)

UEFA, AS Monaco Trabzonspor maçının saha içi hakemlerini Gürcistan Futbol Federasyonu'ndan atadı. Karşılaşmanın VAR ve AVAR'ı da İtalya'dan seçildi.

AS MONACO TS MAÇI NE ZAMAN?

Ülkemizdeki ve Avrupa'daki futbol tutkunlarının merakla beklediği AS Monaco TS maçı, 6 Ekim Perşembe günü saat 19:45'te başladı. Bu karşılaşmaya AS Monaco'nun tarihi mekanı Stade Louis II ev sahipliği yaptı.

Trabzonspor, Stade Louis II çimlerinde

Maç esnasında kentteki hava sıcaklığının 19 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyor. Diğer taraftan müsabakayı hem Monacolu hem de TS'li taraftarlar tribünde kendilerine ayrılan yerlerden seyrediyor.

TEKNİK DİREKTÖRLERİN AÇIKLAMALARI

Abdullah Avcı: "Monaco, Fransa tarihinin en önemli kulüplerinden birisi. Ligde farklı, Avrupa Ligi'nde farklı formasyonlar deniyorlar. Her iki formasyonda da hazırlığımızı yaptık"

Abdullah Avcı

Philippe Clement: "Trabzonspor tecrübeli bir takım. Marek Hamsik gibi Slovak Milli Takımı'nda 135 maça çıkmış bir oyuncuları var. Trabzonspor uluslararası alanda tecrübeli oyunculara sahip. Hamsik gibi 135 kez milli maça çıkmış bir oyuncuları var. Genç oyuncularla, tecrübeli bir kadroya karşı oynayacağız."

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ!

MONACO: Nübel, Vanderson, Disasi, Badiashile, Henrique, Diatta, Fofana, Camara, Golovin, Embolo, Ben Yedder

TRABZONSPOR: Uğurcan, Larsen, Bartra, Denswil, Eren, Hamsik, Siopis, Trezeguet, Yusuf Yazıcı, Bardhi, Maxi Gomez

Gerek AS Monaco gerek Trabzonspor, sahaya çıkan ilk 11'lerini müsabakadan bir saat kadar önce sosyal medya hesapları üzerinden duyurmaktadır. Siz de 11'ler öğrenilir öğrenilmez haberimizi ziyaret edebilirsiniz.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz