AS Monaco Trabzonspor maçını şifresiz veren yabancı kanallar!

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki temsilcimiz Trabzonspor, 3'üncü maçını AS Monaco ile oynayacak. İşte, AS Monaco Trabzonspor maçını şifresiz veren yabancı kanalların listesi!

AS Monaco Trabzonspor maçını şifresiz veren yabancı kanallar!
AS Monaco Trabzonspor maçını şifresiz veren yabancı kanallar!
GİRİŞ 06.10.2022 12:41 GÜNCELLEME 06.10.2022 12:41

Uluslararası turnuvalarda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Kupa 2 olarak görülen UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Trabzonspor, H Grubu'ndaki 3'üncü sınavını AS Monaco karşısında verecek. Fransa Ligue 1'in köklü kulüplerinden AS Monaco, temsilcimizi tarihi Stade Louis II'de ağırlayacak. Peki bu karşılaşma ne zaman ve saat kaçta oynanacak? İşte, AS Monaco Trabzonspor maçını şifresiz veren yabancı kanallar!

AS Monaco Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?AS Monaco Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

AS MONACO TRABZONSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR

Arena Sport 1 HD BiH

Arena Sport 2 HD Serbia

beIN Sports MENA Premium 2 HD

Blue Sport 8 HD

CBC Sport HD

Cosmote Sport 8 HD

M+ Liga de Campeones 6

MATCH! Futbol 1 HD

RMC Sport 1 HD

Sport 1 Israel HD

Sport TV3 Portugal HD

SuperSport LaLiga HD

TSN Malta 7 HD

ViaPlay Baltic HD

ViaPlay Finland HD

ViaPlay Iceland HD

ViaPlay Norway HD

ViaPlay Poland HD

ViaPlay Sweden HD

VOOsport World 2 HD

UEFA'nın resmi internet sitesi üzerinden AS Monaco ile Trabzonspor arasındaki Avrupa Ligi karşılaşmasını ekrana getirecek ve şifresiz verecek yabancı kanallar bu şekilde aktarıldı. Listede yer alan CBC Sport HD kanalı hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki haberimizi okuyabilirsiniz.

CBC Sport HD nasıl izlenir? Uydu ve Frekans bilgileri nedir? İnternet yayını...CBC Sport HD nasıl izlenir? Uydu ve Frekans bilgileri nedir? İnternet yayını...

AS MONACO TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

On binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği AS Monaco Trabzonspor maçı, 6 Ekim Perşembe günü saat 19:45'te başlayacak. Karşılaşmayı AS Monacolu ve Trabzonsporlu taraftarlar tribünde kendilerine ayrılan yerlerden takip edecek. Bunun dışında en az yüz binlerce kişi de ekran başından müsabakayı seyredecek.

HAKEMLER

Giorgi Kruashvili (Hakem)

Levan Varamishvili (1. Yardımcı Hakem)

Zaza Pipia (2. Yardımcı Hakem)

Davit Kharitonashvili (Dördüncü Hakem)

Marco Guida (VAR)

Daniele Chiffi (AVAR)

UEFA, AS Monaco Trabzonspor maçının saha içi hakemlerini Gürcistan Futbol Federasyonu'ndan atadı. Karşılaşmanın VAR ve AVAR'ı da İtalya'dan seçildi.

Uğurcan Çakır

HANGİ KANALDA?

Haftalardır merakla beklenen AS Monaco Trabzonspor müsabakası, ülkemizde EXXENSPOR uygulaması üzerinden ekrana gelecek. Akıllı TV, telefon; tablet ve bilgisayar aracılığıyla erişilebilen EXXEN ve EXXENSPOR hakkında hazırladığımız içeriğe aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz