Türkiye Kanada maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Dünya Voleybol Şampiyonası'nda temsilcimiz Türkiye, ikinci tur etabının ikinci maçında Kanada ile karşılaşacak. Peki Türkiye Kanada maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye Kanada maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Türkiye Kanada maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 05.10.2022 13:02 GÜNCELLEME 05.10.2022 13:02

Milyonlarca spor tutkununun yakından takip ettiği Dünya Voleybol Şampiyonası'nda ikinci tur heyecanı son sürat devam ediyor. 8 takımlı F Grubu'nda yer alan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2'nci maçına Kanada karşısında çıkacak. İlk etapta B Grubu'nu birinci sırada tamamlayıp doğrudan ikinci tura yükselmeye hak kazanan Sultanlar, yeni grubundaki ilk sınavını Almanya karşısında vermişti. Peki Türkiye Kanada maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

TÜRKİYE KANADA MAÇI NE ZAMAN?

Temsilcimiz Türkiye ile Kanada arasındaki F Grubu'nun 2'nci karşılaşması, 5 Ekim Çarşamba günü saat 18:30'da oynanacak. Polonya'nın Lodz kentindeki Atlas Arena tesisi bu müsabakaya ev sahipliği yapacak. Türk ve Kanadalı taraftarlar tribünde kendilerine ayrılan yerden karşılaşmayı seyredecek.

Filenin Sultanları

MAÇ HANGİ KANALDA?

On binlerce voleybol tutkununun merakla beklediği Türkiye Kanada maçı ülkemizde TRT Spor kanalında ekrana gelecek. Ayrıca TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmeleri tam zamanında öğrenebilirsiniz.

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI KADROSU

Simge Aköz (Libero)

Cansu Özbay (Pasör)

Saliha Şahin (Smaçör)

Hande Baladın (Smaçör)

Meliha İsmailoğlu (Smaçör)

Elif Şahin (Pasör)

Meryem Boz (Pasör Çaprazı)

Eda Erdem (Orta Oyuncu)

Ayçin Akyol (Orta Oyuncu)

Derya Cebecioğlu (Smaçör)

Zehra Güneş (Orta Oyuncu)

Aylin Acar (Libero)

İlkin Aydın (Smaçör)

Ebrar Karakurt (Pasör Çaprazı)

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz